I just noticed it today. I really hope that I’m the only one who’s experiencing this and it’s only temporary. Otherwise EZTV is among the sites that has really been blocked by the ISP (404 page as result). I always download (using torrent) latest TV Series Eps from there. If it’s really true then…DAMN IT!!!

Tahun baru ni, sumer website torrent yang femes2 da wat hal. Aku biasa download torrent dari tokyotosho (anime) dan Eztv (TV series) untuk citer yang latest. Dulu memang aku peminat setia Mininova. Boleh kata tiap-tiap hari la aku menjengah website tu untuk torrent2 yang terkini. Tapi memandangkan derang dah tak provide dah torrent2 untuk anime dan TV series maka terpaksa la beralih arah (aku rasa disebabkan oleh kes nak kene saman kot). Tokyotosho pun ader mengalami gangguan beberapa kali dan kembali online tapi paling terkini aku check pagi tadi wat hal balik. Harap-harap sementara la problem dier tu. Kalu tak tatau la kat mana lagi nak cekau torrent2 anime ni. Bole ajer nak check tiap-tiap fansubs untuk torrent terbaru tapi[…]