Alhamdulillah dapat setel skali banyak arini… Apa yang aku buat? Renew hosting aku Renew hosting aku azmie.net ni sebelum tamat tempoh pada 25hb Disember ni. Ada duit dapat le aku renew. Kalu tak terpaksa le “temporarily unavailable” nanti, yang mana aku cuba sedaya-upaya untuk jauhi. Bulan 5 nanti nak kene renew domain name untuk gempax.net lak. hmmm Install wordpress baru Baru dapat tau ader version wordpress yang baru (2.7) diberi nama “coltrane“. Sekejap je aku install mende ni dengan ader plugin WPAU (wordpress automatic update). Takyah le susah-susah nak buat secara manual cam time dulu kala tu (sapa yang otai yang pakai version wordpress sebelum 2.0 tu tau le…hehe). Version yang baru ni memberikan interface yang lain seperti version yang[…]