Posts Tagged ‘birthday’

  • happy birthday fadilah@manja

    2

    Apekah ini? Aku memakai topeng? Bukan ke tajuk pasal harijadi? Adakah ini costume party? Bukan…hehe Al-maklum la berkaitan ngan virus pendemik H1N1 ni. Lebih baik kita mencegah sebelum terkena…

    Anyways…

    Hari ni celebrate harijadi die (rujuk tajuk pos ni ye) yang ke 21 di tempat kerja aku…sempat le sambut sebelum puasa ni. Kepada sesape yang harijadi nye time puasa tu jangan risau, bukak puasa sesame nanti ye (ditujukan kepada bebudak geniusmind sahaja…huhu)

    Cubaan menggunakan feature wordpress yang tak pernah aku try lagi…pemuat naikan video dan terus dilancarkan ke dalam pos… :D

    Selebihnya sila lah ke facebook ambo… :D

  • happy 28th birthday to me…

    6

    Salam,

    Today is my birthday…and what am I doing right now? working…

  • 27 already!

    15

    Today I’m officially 27 years of age. Pretty old huh…What’s more that’s pathetic is…I’m still single…owh the sorrow….the horror… A friend said to me…”Not to worry…you’ll find the love of your life and get married at the age of 29″ Yeah right! That’s only 2 years from now! :(