Archive for the ‘Emo’ Category

  • New kitties

    2

    My cat has given birth to 3 lovely kittens. However the mother is not feeling that well…my concern as well for the 3 kittens… :(

  • i tell you!

    0

    so, i cut the line…so, i overtake two cars on the road (not in front of them…but in the middle)…so what??? they’re all slowpokes i tell you! one rough ride heading back to home from office…

  • penniless

    0

    sigh~

    just spent my last rm7 for dinner just now…another 8 days until salary…sigh~~~

  • stoopid…

    3

    what’s the big idea blocking all file sharing websites nowadays? do they even think about the impact of this? how about the user who has already paid for the service but were unable to use it at all? will they get any kind of compensation out of this? i think not! and what’s more, what’s the point of having powerful broadband, hsbb and all that stuffs but unable to utilise it to full extent? the point is, we pay! ^&*( it!

  • my life

    0

    assalamualaikum….salam sejahtera…

    lama gile tak update blog ni. al maklum la hidup terumbang-ambing sejak kebelakangan ni. tapi alhamdulillah masih boleh bertahan lagi. ni lak da dekat nak ujung tahun. so sampai le masa nak kene renew site aku ni.

    aku sekarang ni sudah menjadi warga cyberjaya. bukan menetap tapi berkerja di sana. alhamdulillah dapat gak kerja daripada takde langsung. tahun ni agak tak baik, melompat-lompat keje ke sana ke mari…merasa gak le tanam anggur berbulan-bulan. so tekad aku kali ni, kumpul pengalaman kat tempat keje baru aku ni. memang 0% experience tapi Insya-Allah akan aku belajar sedikit demi sedikit.

    so terlanjur citer cyberjaya ni, ada satu karnival diadakan dekat-dekat area tempat keje aku ni (dekat giler ngan opis aku), dinamakan Branded Carnival Sale. so paham-paham je la kalau dah namanye karnival ni, makanye banyak la barang-barang dijual dengan kadar harga yang rendah. aku dipahamkan terdapat juga barang-barang elektronik dijual dan free gift jika pembelian dibuat. untuk maklumat lanjut silalah terus pergi ke sana. tempohnya dari tarikh hari ni sampai 3 disember 2010.

    klik SINI untuk melihat poster karnival tersebut

Page 1 of 1912345»10...Last »