• banyak ralat…

    dah lama tak bukak dashboard dan godek-godek setting wp. asek upgrade jer sejak dah makin senang cuma one click da siap upgrade tak macam dulu-dulu… rasanye dah agak karat dah skill aku :emotion: …bila check balik banyak lak yang error…takleh view image (404) lah, internal server error (500) lah…macam-macam lak…padahal takde ubah apa-apa setting / coding pon…

    tools aku utk FTP pn da takde…kegemaran aku, cuteFTP…tak biasa langsung bila gune client yang lain…sesapa ada yang dah siap crack nye x? sila la sharing….kalu bole biar la version yang latest…sharing is caring… 8)

9 Comments


  1. Abah says:

    Dulu aku hardcore cuteftp, pastu camaner ntah epan installkan Filezilla, cam best gak nak gune sbb aku kan bimbo2 IT katanya. Last2 oke jugak pakai Filezilla… Cute FTP bukan dah makin complex ke? Hahaha

    Tapi yang peliknye aku rasa Epan pakai CuteFTP cu tanye cu tanyer

    And motif Epan installkan aku Filezilla?????

  2. azmie says:

    filezilla? hmm nt aku try goggle tgk…senang gune ker?

  3. Epan says:

    Aku pakai Filezilla lah.. sbb tu suruh ko pun pakai. CuteFTP memang interface lagi user friendly sket compare ngan Filezilla, tapi aku da malas nak cari crack. hahaha.. lgpun Filezilla open source :)

    So mie, ko try la Filezilla.

  4. azmie says:

    da donload tp x try lg.

    epan…nk tny kt ko la…try bukak site ni, http://www.razlanisme.net/portfolio… dier kuar internal server error…biasanyer apa ek prob dier?

    lg satu aku perasan directory utk pics yg aku upload pn takleh nk view…kuar error 404…tp directory pixelpost aku ok lak…tu yg heran tue…aku xde lak godek apa2 pn…hmmm

    http://www.azmie.net/pix
    http://www.azmie.net/pixelpost

  5. azmie says:

    @lala: link yg ko bg tue leh dipercayai ker? pasal kaspersky aku and windows defender detect keylogger ler…

  6. azmie says:

    ok satu da setel…directory pix aku tetiba ada .htaccess file. bila da buang terus ok…huhu

  7. aman says:

    kalau tool ftp, aku suka Filezilla, takpun pakai FireFTP kat Mozilla Firefox. :D

  8. azmie says:

    yeah filezilla ok gak la…walaupn seperti hepan ckp tak se user friendly macam cuteftp tp not bad lar…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p