baru angkat satu…dah dekat sebulan dah kot…tu pn pasal ada promosi dari maxis…iyerlar…mane la larat nak sambar iphone ataupun samsung galaxy tab tu…sumer nak kene down payment riban2 jer…so amek jela n8…merasa gak ler touchscreen…

asalnya nak amek colour cider green…tapi xde stock le plak…sambar je lar pe yang ade…

sejak pakai n8 ni dok berupdate lokasi jerlar kat dalam facebook tu…hehe

9 thoughts on “nokia n8

  1. Epan says:

    Wah sudah amek N8. How’s the quality? Mak aku pun nak cari handphone nokia yg touchscreen.

    Suggest amek HTC (Android based), tapi dier nak Garmin so kene stick with Nokia la kot.

    Lame tak dengar citer. hehe.

  2. azmie says:

    quality mmg la terbaik…hehe…tapi dont take my word for it lar…aku mmg dari dulu nokia fan pon…hehe

    biasa la bro…kejap ada kejap takde…nt bile free? jom lepak kat kedai mamak yg ko ckp aritu…hehe

  3. Epan says:

    Ha jom la.. aku xde hal. Haha.

    Ko ade nombo aku tak?

  4. azmie says:

    hmmm…ntah rs takder lar..hehe…aku still pki no same lg…ko tau kn?

  5. Epan says:

    nombo 016 dekat contact page ko? huhu

  6. kyoshiro says:

    fuh.. new phone.. korang x minat hp jepun ke? aku ade sebijik nk jual nih.
    haha offer kat sini plak… :evil::evil::evil:

    *sry bos lama x aktif :P

  7. azmie says:

    henpon jepun? apa brand? leh pki ke kat sini?

  8. kyoshiro says:

    leh.. yg ni software unlocked.. ari tu pakai yg lain kena ada sim-bypass.
    aku pakai skunk Softbank 740SC.

    tp ade la sket2 feature xleh pakai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p