assalamualaikum….salam sejahtera…

lama gile tak update blog ni. al maklum la hidup terumbang-ambing sejak kebelakangan ni. tapi alhamdulillah masih boleh bertahan lagi. ni lak da dekat nak ujung tahun. so sampai le masa nak kene renew site aku ni.

aku sekarang ni sudah menjadi warga cyberjaya. bukan menetap tapi berkerja di sana. alhamdulillah dapat gak kerja daripada takde langsung. tahun ni agak tak baik, melompat-lompat keje ke sana ke mari…merasa gak le tanam anggur berbulan-bulan. so tekad aku kali ni, kumpul pengalaman kat tempat keje baru aku ni. memang 0% experience tapi Insya-Allah akan aku belajar sedikit demi sedikit.

so terlanjur citer cyberjaya ni, ada satu karnival diadakan dekat-dekat area tempat keje aku ni (dekat giler ngan opis aku), dinamakan Branded Carnival Sale. so paham-paham je la kalau dah namanye karnival ni, makanye banyak la barang-barang dijual dengan kadar harga yang rendah. aku dipahamkan terdapat juga barang-barang elektronik dijual dan free gift jika pembelian dibuat. untuk maklumat lanjut silalah terus pergi ke sana. tempohnya dari tarikh hari ni sampai 3 disember 2010.

klik SINI untuk melihat poster karnival tersebut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p