Baru je selesai menonton season yang didakwa sebagai “Final Season” sebelum ni, tak sedar pun aku telah menonton episod yang terakhir iaitu yang ke 22 berjudul “Swan Song“.

Bila tengok babak terakhir tu (takmau la spoil kat sini…tengok la sendiri ye), boleh dibayangkan yang cerita ni cam tak abes je lagi…so aku pun meng “google” lar…

Sumber dari wikipedia menyatakan yang season yang ke 6 telah pun disahkan oleh pihak CW Network. Bila akan ditayangkan? Tidak diketahui lagi… 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p