Ader tak aku citer yang bapak aku ni merupakan seorang mekanik? Kalu tak mintak maaf bebanyak. Mungkin aku tak citer secara langsung. RMW merupakan singkatan untuk Ramly Motor Works. Dan pengurusnya adalah bapak aku, Ramly Bin Abu Bakar. Ini merupakan cubaan untuk mempromosikan bengkel kereta bapak aku. Untuk maklumat lanjut sila ke laman web berikut: http://rmw.gempax.net. (ader website tapi jarang update…so target pasni nak kerap update)

Boleh dikatakan aku dan abang aku lahir dan membesar dalam dunia bengkel membaiki kereta. In fact sebelum aku lahir lagi bapak aku telah pun menceburkan diri ke dalam bidang ni. So boleh lah dianggap yang bapak aku mempunyai pengalaman selama 30+ tahun. Dan ke mana tumpahnya ke kuah kalau tak ke nasi. Abang aku mewarisi kemahiran bapak aku dan meneruskan bisnes tradisi keluarga aku. Boleh dikatakan kecik-kecik lagi dier dah start pegang spana. Minatnyer pasal terus dijadikan sebagai profession. Tapi sayangnya aku ni lain sket, tak berapa minat untuk menceburi bidang ni. Tak nak kotorkan tangan le katakan…hehe. Tapi sket-sket tu leh ar…sket-sket ajer tau…huhu

So apa yang aku bole buat hanyalah cuba untuk memperkenalkan bisnes ni dengan lebih meluas lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p