• mengarut

     

    Sesape yang keje di Maybank or sesape la yang tau pasal mende ni boleh bagitau kat aku kenapa boleh jadi camni dan camne fungsi pengenaan caj 50 sen ni? Aku taula aku dah buat lebih daripada 4 pengeluaran dari ATM dalam 1 bulan tapi bila da start caj 50 sen setiap kali aku buat pengeluaran…cam dah naik lemak ler plak! Aku ingatkan caj 50 sen tu skali aje. :!:

    Tags: , , , , ,

5 Comments


  1. aph says:

    Isn’t it widely known?

    Kalau withdraw from any MEPS ATM machine selain Maybank kena charged 50 sen.
    :(

  2. azmie says:

    that one i understand lar. and tak silap bukan 0.50 tp rm 1 kan? but i never withdraw from other ATMs beside Maybank. but still kene gak.

  3. azmie says:

    i’ve been charged again…for the 5th time!!! damn! X(

  4. Hamdi says:

    fuh
    agak mahal la
    kalo buat kuar duit 10 kali, kena RM3 la?
    sebab 4 kali free, then yg 6 kali tuh kita bayar?
    giler aaaa

  5. Rifki says:

    Salam,

    Saya belum pernah mencuba MyBank, cuma AdSense dan Chitika sahaja

    Btw, Azmie, blog kau really cool. Salam kenal dari saya di Indonesia, peace… :D

    Salam Hangat,
    Rifki

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p