• pixelpost & putrajaya

     

    Aku baru install pixelpost (tak baru gakle…dah lamer cumer tak announce jer). Ini juga berlanjutan dengan pembelian D40 aku (D40 merupakan model kamera untuk Nikon). Mula berjinak-jinak dalam dunia DSLR (Digital Single Lens Reflex) ni. BTW, SLR ataupun DSLR? Aku dengar orang kata ada perbezaan. Tapi bagi aku bezanya adalah antara digital ataupun tidak. Sesape yang lebih tahu boleh tolong jelaskan?

    Aku telah pergi ke PICC Putrajaya (presint 5) pada Ahad lepas untuk cubaan photo shoot yang pertama disamping bersiar-siar dan berpiknik dengan rakan serumah sewa dan tunang member aku. Lepas tu lepak sekejap di jambatan berbekalkan pemandangan masjid putra disebelah kiri dan masjid besi disebelah kanan. Dipersilakanlah untuk menjenguk dan memberi komen (jangan terlampau keras sangat ye…saya budak baru belajar) di laman pixelpost aku. Kalau nak tengok kat tempat lain pun boleh juga. Layari di SINI.

    Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 Comments


  1. adib. says:

    akhirnya..sampai jugak hajat hg nk pakai SLR..tahniah..

  2. AbgKassim says:

    Helo,how are u ? kenal x dengan blog TolongSenyap ? Pon,pon bunyinya,jom join blog tu skrg ni di http://tolongsenyap.blogspot.com, :love:

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p