Cubaan menggunakan plugin untuk memainkan video…plugin ni memungkinkan pengguna wordpress untuk memaparkan video yang di ‘publish’ secara online.

Video berikut berkaitan dengan trip ke Johor baru-baru ni. Telah dimuat naik ke youtube (sila lihat pos yang sebelum ni).

3 thoughts on “testing plugin

  1. KertaZ says:

    Huh? Nk publish video kena pkai plugin ker? AKu terus embed code dari youtube ok jer video tu stream..

  2. azmie says:

    pakai wordpress gak ke? tak prnh pn try embed code tu huhu…

  3. azmie says:

    btw plugin ni ade support macam2 sites lagi…lebih lanjut gi ke LINK ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p