• krismas

    sempena krismas, mengambil kesempatan untuk menukar theme kepada freicurv 2.0 feusional rekaan encik flisterz terima kasih kepada beliau. sebenarnya dah lama aku simpan theme ni kat dalam server cuma tak berkesempatan nak diguna ajer. setelah theme yang cukup fancy ala kemerahan…aku ingin mencuba yang lebih kemas dan ala profesional lak dan theme ni la menggambarkan ciri-ciri yang aku perlukan :)

    Selamat Hari Krismas / Hari Natal kepada semua rakyat yang beragama Kristian. Dan juga Selamat Tahun Baru 2010 kepada semua :grin:

    Shoutbox nanti aku pikir mane nak letak :p

    Tags: , ,

3 Comments


  1. Fahmishah says:

    Walla. Theme yang cool.

  2. azmie says:

    yup tp smilies ader prob…cam lari jer alignment dier…nnt le aku tgk

  3. aph says:

    Wow. Great colors. Definitely better than the old one. Hehe

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p