• side income

    Sekarang ni da macam-macam bisnes atau perniagaan yang dibuat secara online ataupun dalam internet. Seperti biasa bagi orang yang ada pengetahuan internet ni, maksudnya macam bisnes dari rumah le. Aku pun sekarang ni da start cuba untuk mencari pendapatan sampingan. Untuk masa depan aku gak. Berdasarkan pengalaman yang merupakan realiti kehidupan, bagi orang yang bergaji sederhana cam aku nie, takleh nak harap gaji bulan-bulan aje…Tanggungan (bukan anak bini aje ye maksud tanggungan ni…hehe) banyak yang nak kene langsai. Alih-alih gaji aku abes sume nak bayar tanggungan aje…takder simpanan, untuk diri sendiri pun takder! ;-( Dari sini la aku start join vemma. Perlu diingatkan ye yang ni bukan nye berunsurkan skim cepat kaya. Nak kene bayar banyak pastu baru dapat banyak pulangan..kunun…last-last abuk pon tarak. :-|

    Seperti aku cakap, dah nama pon bisnes, so mesti ade jual produk atau barang kan? Nak tau lebih lanjut klik la link NI untuk mendaftar. Diingatkan lagi…PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA. Atau ke laman yang dah disediakan untuk aku oleh mereka iaitu kat SINI

    Tags: , , ,

4 Comments


  1. Fahmishah says:

    Semoga berjaya Azmie.

  2. asapis86 says:

    join hai-o je…
    Insya’Allah berjaya…
    :grin:

  3. Adam says:

    Kejayaan akan terus bersama orang yang berusaha ;)

  4. Mie.. berminat join mymode??? Kita kasi gegar satu malaysia..

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p