• Salam Aidil Fitri 2009

     

    Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Salam Hari Raya Aidilfitri / Puasa. Maafkan segala salah dan silap terlanjur kata terkasar bahasa sepanjang saya blog sebelum ini. Sebenarnya tengah takde mood langsung nak blog ni. Tengoklah lepas raya nanti kalau ada apa-apa yang menarik sepanjang kembara pulang ke kampung nanti akan saya paparkan. Saya akan bertolak pulang ke Perak (kampung belah arwah ibu) pada hari Jumaat (berkemungkinan pagi, untuk mengelakkan kesesakan jalan raya pada belah petang) dan akan bertolak ke Kelantan pula pada hari raya pertama (hari Ahad nanti).

    Ada tujuannya balik kampung awal-awal ni. Sebenarnya ader program dengan sepupu2 untuk bermain *****… :evil: hehehe

    Sensitif takleh nak cakap :p

    Tags: , , , ,

4 Comments


  1. hepan says:

    Weh selamat hari raye & maaf zahir batin. Apesal neo ko jadi undesirable? Care to share? Huhu.

  2. azmie says:

    TQ…apsal neo aku jadi undesirable adalah kerana…aku dah tak pakai neo lagi dah….hahaha…due to unforeseen circumstances…so back to my old black saga…huhuhu

  3. hepan says:

    Oo yeke.. that’s too bad. Tape next time Neo CPS la. hehe.

  4. azmie says:

    huhu…ader rezeki nt bole lar… :grin:

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p