• Dah bulan Ogos

    Kejap je dah bulan 8 dah. Seperti semua dah sedia maklum (kalau tak maklum tu tatau le pacik nak cakap), bulan ni merupakan bulan kemerdekaan dan juga menurut kalendar Islam, yang lebih kurang tinggal beberapa minggu sahaja lagi, akan masuk ke bulan yang merupakan penghulu segala bulan iaitu Ramadhan Al-Mubarak. Dan ada juga yang akan bercuti pada masa tu (kebanyakan bebudak sekolah ler…cuti sekolah maa). Jadi, bercuti dan juga sambut kemerdekaan dalam puasa la ye. :D

    Owh ye terlanjur cerita pasal bulan kemerdekaan ni, Exabytes ada menganjurkan satu pertandingan sempena bulan kemerdekaan ni iaitu Kempen iLoveMalaysia. Butiran lanjut sila ke laman web mereka atau klik pada logo belah atas kanan page aku ni. Caranya mudah sahaja anda perlu cuma mengisi butiran-butiran yang diperlukan dan ikuti langkah-langkah yang akan diberikan seterusnya. Jangan lupa letak email referer ya, letak alamat email aku: azmi1152@yahoo.com :D

    Semoga berjaya! :)

    Seperkara lagi. Hari ni merupakan hari jadi bapak aku, 08 Ogos 2009. HAPPY BIRTHDAY DAD! Tak sempat nak ucap kat dia pasal hari ni aku kene keje…sob sob…

    Apa-apa pun secara kesimpulannya…SALAM KEMERDEKAAN, SALAM MENYAMBUT RAMADHAN, dan SALAM CUTI SEKOLAH la ye… :evil:

    p/s: Kuiz yang aku ambil kat laman web Exabytes lepas aku submit nama aku untuk kempen iLoveMalaysia tu. Uji pengetahuan am dan sejarah anda:

    Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p