Tiap-tiap minggu pada hari Sabtu aku akan pegi ke PJ Newtown melakukan kerja rutin aku. Dan kebelakangan ni tiap-tiap minggu tu bila aku lalu satu kawasan tu aku akan perasan bangkai motor tak jauh dari tempat yang aku selalu singgah tu. Tak silap aku dah lebih sebulan la motor ni tersadai kat ruang pejalan kaki tu. Apa ni PBT? Laju aje nak menyaman orang kalau letak kereta tak bayar tiket parking / letak kereta atas garisan putih…dahle tu dekat ngan HQ lak tu…tapi motor tu lak dok biar tercongok kat situ lelama bagi sakit mata memandang….Aphal???

 
 

Teka ajerlar PBT mana yang aku maksudkan ye. Ada je klu kat dalam gambar tu…. :eek:

3 thoughts on “wahai PBT…

  1. adib. says:

    mana tuan moto?

    adakah ini moto curik?

    polis p mana..tak dak nk saspek ka pasal no plate motor tu..

  2. Uncle G says:

    erkhh… takkan la sampai 1 blan depa tak nampak lagi.. parah tol

  3. azmie says:

    @adib: ader org kate ni moto eksiden…aper2 pn naper tak bawak gi kompaun polis je? biar kat situ watpe…hmmm

    @uncle g: itular…tiap2 minggu aku tgk ader je tercongok kat situ… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p