Fakta nombor 1

Tahukah anda. Semenjak blog ni dilancarkan pada 12/03/05 menggunakan WordPress sebagai CMS, sebanyak 23 lagu telah dimuat naik ke hosting untuk didengarkan kepada pelawat-pelawat? :lol:

So mana nak cari lagu-lagu tu? Senang sahaja. Dibahagian search/cari (terletak dibahagian atas sebelah kanan page, betul-betul dibawah tajuk blog aku tu. Ala, senang citer yang ada magnifying lens/kanta pembesar tu la), sila letakkan keyword “audio“. Dan akan jumpalah segala entri-entri yang mengandungi fail audio untuk dimainkan tu. Tapi rasanyer result dia takler tepat 100% tapi Insya-Allah kebanyakan entri hasil carian tu memang akan ada mengandungi fail audio. :)

Bukannye direct jumpa terus fail tu yek. Sebenarnya ia terselit bersama entri kat dalam blog. Bertujuan untuk menghilangkan rasa sunyi-sepi semata-mata. Hehe… :eek:

Jadi kalu rajin sila lah teroka setiap entri lepas dah search tu yer… :p

Fakta-fakta yang lain akan menyusul selesai aku fikir apa lagi fakta-fakta yang ader…huhu

3 thoughts on “fakta mengenai azmie.net

  1. adib. says:

    kena tambah lg laa tu..

    azmie.net jugak ada berbesar hati dengan tajaan gempax.net secara percuma…aku ada lah pengguna gempax.net sejak 2007, kalau tak silap la..

  2. Uncle G says:

    lagu2 ape tuh? ade tips tak

  3. azmie says:

    @adib: yup…dah bape lamer ek sejak aku bukak gempax.net ni? aku pn x igt…hehe :o

    @uncle g: that’s for me to know and for you to find out :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p