• windows 7 sekarang…

    Akhirnya aku sudah berjaya menaiktaraf OS laptop DELL aku ke Windows 7. Buat masa ni semua nya menarik belaka. Lebih ringan kalau nak dibandingkan ngan OS sebelum ni iaitu Vista Home Basic. Aku nak cakap lebih tak tau la korang tengok aje gambar-gambar kat bawah ni:

     
     
     
     

    Selebihnya tu, kalau nak merasa sendiri download ajer lar dari Microsoft nyer website. Memang diberikan percuma dan boleh digunakan sampai Jun 2010. :D

    Update…lagi gambar

     
     
     

    Tags: , , ,

11 Comments


  1. Uncle G says:

    ermm takde crash ke sepanjang guna windows baru nie?

  2. azmie says:

    stakat ni takder lagi…aku siap download sumer windows update yg ader pn masih no prob lagi :o

  3. kyoshiro says:

    bru nak donlod keh3.. bajet nak try vista sp2.. tp len kali ar huhu

  4. Fahmishah says:

    Buat masa ini, aku masih kepada XP.
    Vista pun aku tak in sangat.
    Kalau kau dah kata WIndows 7 ini ok. Jadi aku akan cuba

  5. adib. says:

    tak tahu laa kenapa XP tetap unggul walaupon kadang2 mcm masalah…

  6. kyoshiro says:

    lol.. XP mcm taraf Win98 gak dulu.. bile start nak men game je gune Win98… nanti XP pon taraf Win98 jugak… tunggu mse je

  7. azmie says:

    win98SE la yg paling stable pn :D

  8. Z3MMs says:

    macam pelik je aku tengok taskbar dia…

  9. azmie says:

    well bole set taskbar tu nak camne…nak yg mcm windows2 seblom ni pn bole…yg standard nye mmg rupe cmtu.

  10. zaidi says:

    salam
    leh tau x camne nak clean hardisk c:

  11. azmie says:

    maksud clean?

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p