• salam tahun baru

    Inilah saat dimana aku memang takder idea / masa langsung untuk update blog ni. Sorila kepada mereka yang minta untuk update. Aku cuba untuk memblog paling sedikit pun sekali dalam sebulan. Tapi bergantung kepada keadaan juga. Jika ada idea maka akan blog lah aku ni.

    Apa pun aku mengambil kesempatan untuk mengucapkan Salam Maal Hijrah 1430, dan juga Salam Tahun Baru 2009. Pasang tekad /azam baru / laksanakan azam yang masih tertangguh tu / sambung melaksanakan azam sedia ada jika tak tercapai lagi. Doakan agar tahun yang bakal mendatang ni lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya.

    Dan yang penting…

    [spoiler]Ceria-ceria selalu ye? [/spoiler] :)

5 Comments


  1. adib. says:

    haa..puas pon…ada jgak update…gila laa weh…

    sebulan 1 post..

    setahun baru 12 post..
    aiyaa..xkn kot..ka asik duk ralit ngan games…huhu..mentang laa ada komputer bru..

  2. El says:

    Happy New Year 2009, Azmie…

  3. miszsensei says:

    hi…terjumpe blog ni masa google handphone..best gak…very informative

  4. azmie says:

    adib. on December 30, 2008 at 9:12 pm said:

    haa..puas pon…ada jgak update…gila laa weh…

    sebulan 1 post..

    setahun baru 12 post..
    aiyaa..xkn kot..ka asik duk ralit ngan games…huhu..mentang laa ada komputer bru..

    aku x kata nak pos sebulan skali la…kalu aku ader idea nak blog aku blog jelar..

    El on January 3, 2009 at 4:11 pm said:

    Happy New Year 2009, Azmie…

    salam tahun baru :)

    miszsensei on January 3, 2009 at 5:42 pm said:

    hi…terjumpe blog ni masa google handphone..best gak…very informative

    thanks…erm takder lar informative sgt…personal blog ajer… :P

  5. catzer says:

    Next thn baru kat mana plak..las Vegas :P

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p