• salam combo…

    Combo disini bermaksud Salam Kemerdekaan Malaysia yang ke 51 dan juga pada masa yang sama, Salam Ramadhan 1429 Hijriah. Walaupun agak lambat atau secara tepatnye 7 jam 35 minit lambat untuk mengucapkan Salam Kemerdekaan, tapi bagi aku tak semestinya nak menunggu tepat-tepat jam 12 semata-mata untuk mengucapkan Salam Kemerdekaan…kan? ;)

    Hari ni aku kene keje…takpe, cari duitnye pasal…lagipun kalu cuti pun cam takde idea nak watpe pun, gerenti dok rumah sepanjang hari nye…jadi kesimpulannya lagi baik la keje…dapat le double arini :)

    Salam Ramadhan juga buat semua Muslimin dan Muslimat…Tahun ni suasana Ramadhan memang berlainan untuk aku, menyambut puasa ditempat kerja yang berlainan. Biasanya sebelum ni dengan bapak aku aje. Terus-terang aku cakap aku risau gak le camner keadaan bapak aku nanti. Takut nanti nak sahur ape, nak buka ape…kira jaga gak le bab makan minum die. Tapi abang aku ada untuk menggantikan aku jadi dapat le kurangkan sket rasa risau aku… =(

    Ape pun, aku nak kongsi satu mende kat sini…korang cuba ler sendiri…adakah ianya magik ataupun logik? :D

    Klik link SINI ye :)

    Tags: , , , , , , , , , , ,

8 Comments


  1. ZeMMs says:

    Salam Ramadhan dude.. so far tarawikh penuh tak? :)

  2. azmie says:

    hehe terus terang aku cakap….tak…malam first tu aku kene keje shift malam…besok nyer sempat teraweh tp 8 rakaat aje…malam tadi lak tak pegi pasal sakit kepala melanda tak terhingga….alhamdulillah hari ni takder rasa camtu lak walaupun pagi tadi terlepas sahur ;) so malam ni Insya-Allah akan pegi…

  3. ZeMMs says:

    Takpe takpe… aku pun 8 rakaat je.. bukan sebab malas.. ikut sunnah Nabi.. cewah alasan.. wakakak :aie:

  4. aph says:

    happy fasting ! :bloody:

  5. gie says:

    slamat berpuasa bro

  6. azmie says:

    selamat berpuasa juge….dah seminggu dah yer…kejap lak rasanyer…tau tau jer nnt dah ujung bulan 9 lak nnt….tambahan lak skrg ni hari2 asek ujan ajer…hmmmm

  7. Abah says:

    Salam ramadhan Azmie :)*puasa ke kao? lariiii :p

  8. azmie says:

    hahah aku kejar hang…aku puasa cukup lar…huhu :((

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p