Jarang sangat aku online sejak dua menjak ni. Keje kat ofis memang slalu online internet pon pasal nak monitor website. Tapi memacam mende takleh nak wat nye!. Tensen! Sume kene block. Sampaikan nak bukak friendster pon takleh pasal diblock IP dier… :bloody:

Dah ler tu, punya ler lama aku nak tunggu akaun telepon ngan streamyx aku pindah dari alamat lama ke alamat baru nih. Baru Sabtu lepas depa mai nak pasang line tepon kat rumah aku. Padahal aku dah wat permohonan lebih kurang nak dekat sebulan yang sebelumnye. Pulak tu da pasang line, streamyx nyer tak pasang pon. Bila ditanya kata nye tatau, “mungkin minggu depan kot”. Hah takpe aku tunggu gak…skrg ni seminggu dah lepas pon masih takder citer lagi. Takkan nak aku call depa lagi tanya bila nak pasang.? Adoi letih tol la! Geram aku dibuatnyer! :choler:

Pada yang mintak jawapan utk contest exabytes tu, nanti aku bagi jawapannyer pasal mende tu tersimpan kat dalam laptop aku, yang jarang dibukak kerana tak dpt nak akses internet, yang sepatutnya mmg aku ada tapi aku terpaksa tunggu sampai sekarang dan masih menunggu lagi, pasal masih tak terpasang2 lagi! warghhh nak ngamuk ni! :o:

11 thoughts on “geram+tensen

  1. aph says:

    pakai la anonymizer kat office tu… :)

  2. azmie says:

    erk mane nak dload tu? freeware ker pe?

  3. aph says:

    bukan2. tapi macam free web service.

    Boleh surf website yang kena block.

    Click my name for the website.

  4. azmie says:

    hahah thanx la..tp site tu pn kene block gak… :[

  5. Uncle G says:

    dah try lom pakai proxy? ermmm….

  6. azmie says:

    yg link aph bagi tu proxy ler tu…

  7. Abah says:

    The very typical of streamyx. Biler orang komplen kat phone, dirakamnyer and disebarkan. Ntah hape2 :choler:

  8. asapis86 says:

    hahaha… :)
    saje je nk menyemak kt cni…
    jgn mare ek en azmie..
    lalalala… 8)

  9. ecah says:

    emey..sabau jelah mie..nak buek cemano…bukan aku yg block..diorg yg block..hehehe :)

  10. SindarelaSandalJepit says:

    ape lagi..jom……….bakarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p
    :choler:

  11. azmie says:

    ecah on September 14, 2008 at 3:04 pm said:

    emey..sabau jelah mie..nak buek cemano…bukan aku yg block..diorg yg block..hehehe :)

    sib baik umah aku dh ader stimix…takder ler aku berang sgt da… 8)

    SindarelaSandalJepit on September 17, 2008 at 10:27 am said:

    ape lagi..jom……….bakarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p
    :choler:

    hahah sabo yob…pose ni…lepas raya nt la… :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p