• 27 already!

    Today I’m officially 27 years of age. Pretty old huh…What’s more that’s pathetic is…I’m still single…owh the sorrow….the horror… A friend said to me…”Not to worry…you’ll find the love of your life and get married at the age of 29″ Yeah right! That’s only 2 years from now! :(

    Tags: , , , ,

15 Comments


  1. Uncle G says:

    ermmm selamat hari lahir.. moga diberkati dah dimurahkan rezeki.. dah 27 ekk.. kita serupa

  2. Abah says:

    nape tader orang komen??? kao baru publish ka?????

    Dude, aku rasa sepanjang aku kenal kao dalam dunia blogging ni, aku rasa dah 3 kali aku ucapkan selamat hari lahir kat kao kan??

    The point is how fast the time could be and aku harap you live life to the fullest.

    Happy Birthday dud. Belated actually.

    8)

  3. Hepan says:

    Yeah.. aku pun nak ucap selamat hari lahir kat ko. Time sure flies eh.. bape tahun dah aku kenal ko tapi tak penah nak jumpe. Hahahaha.

    Takde BBQ? :)

  4. azmie says:

    Uncle G on July 28, 2008 at 12:54 am said:

    ermmm selamat hari lahir.. moga diberkati dah dimurahkan rezeki.. dah 27 ekk.. kita serupa

    :) 8)

    Abah on July 29, 2008 at 3:03 pm said:

    nape tader orang komen??? kao baru publish ka?????

    Dude, aku rasa sepanjang aku kenal kao dalam dunia blogging ni, aku rasa dah 3 kali aku ucapkan selamat hari lahir kat kao kan??

    The point is how fast the time could be and aku harap you live life to the fullest.

    Happy Birthday dud. Belated actually.

    8)

    biasakle…saper lar nak bertandang kat blog aku ni… =(

    eheh sepanjang kita kenal tak pernah bersua muka face to face…bile lagi ni???

    Hepan on July 29, 2008 at 3:19 pm said:

    Yeah.. aku pun nak ucap selamat hari lahir kat ko. Time sure flies eh.. bape tahun dah aku kenal ko tapi tak penah nak jumpe. Hahahaha.

    Takde BBQ? :)

    thanx…eheh jawapan yg sama spt aku bagi kat abah…bbq? fulus takder lar pindah rumah nyer pasal byk duit kuar…aku skrg dah dok sri kembangan…ader maser mai ler sini :D

  5. kyoshiro says:

    sempat lagi ke nak ucap, Happy Birthday uncle :) :8

  6. Hepan says:

    jom Makcik wehhh.. kat Sri Kembangan :D

  7. azmie says:

    thanx kyo :)

    aku tarak hal…hehe tp minggu ni ngan depan aku keje shift malam…kalu korang leh tahan lepak kol 2-3 pagi ok ker? hehe

  8. aph says:

    Happy Belated birthday!
    Forget about the night shift and go scout some hot chick. :)

  9. Hamdi says:

    wah, birthday kita dekat ekk…
    anyway, happy belated birthday bro… ;)

  10. azmie says:

    aph on July 31, 2008 at 8:23 pm said:

    Happy Belated birthday!
    Forget about the night shift and go scout some hot chick. :)

    thanx :D…hot chick? naah…:P

    Hamdi on August 3, 2008 at 8:04 am said:

    wah, birthday kita dekat ekk…
    anyway, happy belated birthday bro… ;)

    ya ker? bile birthday ko?

  11. titan says:

    still have chance. Apapun. birthday hang 2 hari awal dari aku. :p

  12. adib. says:

    Uncle G on July 28, 2008 at 12:54 am said:

    ermmm selamat hari lahir.. moga diberkati dah dimurahkan rezeki.. dah 27 ekk.. kita serupa

    ha..mmg serupa..tapi umur saja…azmie aku pon tak tau duk tunggu apa tak kawen2 lg..isk..

  13. azmie says:

    titan on August 9, 2008 at 12:56 am said:

    still have chance. Apapun. birthday hang 2 hari awal dari aku. :p

    thanx 8)

    adib. on August 10, 2008 at 5:19 pm said:

    Uncle G on July 28, 2008 at 12:54 am said:

    ermmm selamat hari lahir.. moga diberkati dah dimurahkan rezeki.. dah 27 ekk.. kita serupa

    ha..mmg serupa..tapi umur saja…azmie aku pon tak tau duk tunggu apa tak kawen2 lg..isk..

    isk tunggu lagi la…hehe

  14. lut says:

    Semoga panjang umo murah rezeki..dan jumpa jumpa kekasih hati….
    Slam kenalan yer ..bang..

  15. azmie says:

    terima kasih. salam kenalan juge :)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p