• Cara mengular dalam ofis

    Dapat nih dari email…ader yg penah wat camni? hahaha :o:

     
     
     
     
     
     
     

    Elok jer awek tu tido bawah meja…skali imbas tgk cam takder org…hehehe 8)

12 Comments


  1. adib. says:

    cara yang tak agak2…kalau kecik macam tu leh la..nih aku yang besar gedabak nih mana nk sumbat :8

  2. Uncle G says:

    hahahha.. tak bley bla cara kaber tido.. takleh handle…. tak sakit pinggang ke tidoq cam tuh

  3. azmie says:

    adib. on May 22, 2008 at 3:55 pm said:

    cara yang tak agak2…kalau kecik macam tu leh la..nih aku yang besar gedabak nih mana nk sumbat :8

    cari meja yg lg besar ler…hehe

    Uncle G on May 22, 2008 at 4:47 pm said:

    hahahha.. tak bley bla cara kaber tido.. takleh handle…. tak sakit pinggang ke tidoq cam tuh

    tgk dier rilek jer…lagi pn kerusi leh baring tu…tak sakit kot…huhu

  4. megat says:

    muat la pulak eheh. klu dari jauh mmg tak perasan nie :)

  5. cencorot91 says:

    hak3..
    gile kreatip minah ni..
    kena tggl sorg2 dlm ofis baru tau.. :)

  6. CypherHackz says:

    Kau sudah berikan aku tips untuk aku mengular. Hua3. Habis la company aku nanti… :)

  7. mazudi says:

    Mengular ker tu?
    Ko jangan silap, tah tah minah ni stay back kat opis sampai pagi. Opis dia dah macam rumah dia. Hahah.

    Tapi kalau mengular pun, aku rasa aku boleh buat la kat meja opis aku tu.

  8. azmie says:

    megat on May 23, 2008 at 11:04 am said:

    muat la pulak eheh. klu dari jauh mmg tak perasan nie :)

    tu ler igt sweater jer kat kerusi tu..huhu

    cencorot91 on May 24, 2008 at 4:27 pm said:

    hak3..
    gile kreatip minah ni..
    kena tggl sorg2 dlm ofis baru tau.. :)

    bangun2 jer sumer dh balik dh..hehe

    CypherHackz on May 25, 2008 at 6:26 pm said:

    Kau sudah berikan aku tips untuk aku mengular. Hua3. Habis la company aku nanti… :)

    ape daa…keje rajin2…jgn mengulau…huhu

    mazudi on May 25, 2008 at 11:26 pm said:

    Mengular ker tu?
    Ko jangan silap, tah tah minah ni stay back kat opis sampai pagi. Opis dia dah macam rumah dia. Hahah.

    Tapi kalau mengular pun, aku rasa aku boleh buat la kat meja opis aku tu.

    kalu kater dier stay kt office watpe nk tido bwh meja? huhu

  9. pokdeng says:

    astaga… apekebendenye kreatif sampai macam tu… hohoho~!

  10. hanep says:

    bagus.. ini lawak dan tips yang berguna.. hehehe… :)

  11. ikoko says:

    kalau haku.. mesti belek 2,3 kali.. tengok.. tu orang ke baju kat atas kerusi tu.. huuhu :lol:

  12. adib. says:

    euro dah start..praktik kan lah..rugi oo0oo

Trackbacks/Pingbacks

  1. Adib » Blog Archive » EURO 2008, Allez Les Blues!

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p