14 Comments


  1. Uncle G says:

    spek kete tuh tau ke? enjin ape pakai tuh? nama dia ape?

  2. azmie says:

    isk maner nak tau sumer tu lagi…baru dpt gambar ajer…tp nama mesti kekal perdana (itu pn kalu betul tu perdana replacement model) ;)

  3. abah says:

    :cool: kenapa depan dier cam aneh? Hummm

  4. mazudi says:

    Sekarang ni memang trend lampu depan besar ker.
    Aku ingat MPV tu keluar dulu.

  5. azmie says:

    abah on April 24, 2008 at 9:32 pm said:
    :cool: kenapa depan dier cam aneh? Hummm

    aneh camner? cam diedit guna photoshop ker? hmmm

    mazudi on April 25, 2008 at 1:55 am said:

    Sekarang ni memang trend lampu depan besar ker.
    Aku ingat MPV tu keluar dulu.

    lampu camtu aku cam suka ler plak…hehe tatau ler maner yg nak kuar dulu…tu yg aku cakap tunggu proton announce nyer…yg pasti kete ni mmg ader kat kilang proton :)

  6. IM Dreamer says:

    pergh! cun gak eh! bleh gak nak beli nih! huhuhhhh……. :D

  7. aman says:

    aritue aku dpat emel yang cakap proton nak kuar mpv.. :D

  8. manchurr says:

    rasanyer aku nampak gambar2 tahun lepas lagi.. xtau la betul ke x replacement perdana huhuh katenye gitu la.. xpe.. tungguu sudah..

  9. azmie says:

    ntahler…tp aku dpt tau lak yg perodua akan launch kete baru dier dlm besok rasanyer…4wd..perodua nautica :)

  10. emal says:

    uh!!!!!!asl talu kua xdax aksesori????kua tewos make up kan ley lwn bmw kerk merc kerk????btl x????

  11. Hisham says:

    Aduhi Proton! teruknye bentuk kereta tu…. Geli rasanya nak naik. tak boleh ke design yang menarik…. rasanya kat UiTM tu ramai designer2 yang boleh contribute ideas…

  12. susan says:

    mcm model nissan sentra depan dia..

  13. susan says:

    hisham, kat mana blh design?? uitm?? eii, bdk uitm nak design keta, blh ka???
    takut nti design keta jd rupa kotak @ tin buruk ja :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Capturing the Moments

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p