Aku ada dapat email diforward oleh kawan. Seperti biasa mesti aku nak melihat isi kandungan pasal aku ni salah satu job seeker…So aku pun bukak dan baca ler…

*TAWARAN KERJA*

Minat dalam bidang PERTAHANAN? Bantu skuad negara dalam membanteras
jenayah..*

Syarat-syarat:*
1. Bumiputra shj
2. Tidak Rabun Warna
3. Kelayakan Minimum SPM
4. Berumur diantara 18-40 tahun

*

Kelebihan:*
1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan (Kola) : RM300
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM200
6. Dobi RM60
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan
mengambil ujian khas

Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa kad
pengenalan diri serta gambar berukuran passport pada *23 April 2008*
di* **Jabatan
Pertahanan Awam *

Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan
kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari surat tawaran
jawatan.

*Jawatan Yang Ditawarkan:*
[spoiler]1. Power Rangers
2. Kamen Riders
3. Ultraman
4. Sailormoon (wanita shj)[/spoiler]

Cet! ada ke patut! :aie: :choler:

8 thoughts on “jawatan kosong?! lawak!

  1. adib. says:

    aku ada dpt nih..member aku fwd gna SMS…masa tu diorang dpt free 1500 sms…mcm best je… 8) xminat ke.. :love:

  2. winterwish says:

    Ni part time kamen riders tade ke. aku dah keje full time skrg. Hahahaha :)

  3. azmie says:

    adib. on April 15, 2008 at 11:11 pm said:

    aku ada dpt nih..member aku fwd gna SMS…masa tu diorang dpt free 1500 sms…mcm best je… 8) xminat ke.. :love:

    jawatan sket sangat…kalu tambah superman ker robocop ker besh gak…huhu

    winterwish on April 16, 2008 at 1:24 am said:

    Ni part time kamen riders tade ke. aku dah keje full time skrg. Hahahaha :)

    nak merempit ler tu…rider ler katakan…ehehe

  4. Fath says:

    Wow… banyak gak dapat gaji… buleh je :P

  5. Fahmishah says:

    xmo ar..aku nak jadi batman

  6. neeziee says:

    aku mahu kamen rider..
    macam kiva :8

  7. perut buncit says:

    hahahahaha…..
    jawatan sinchan x derr ke!!!

  8. sekarang ini gaji kerajaan dah naik best la sape yang kerja kerajaan..tapi susah nk dapat kn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p