• wordpress 2.5, kawan baik aku kawen

    Baru selesai upgrade WP aku. Biasa lar pantang ader version baru yang memerlukan major update akan aku lakukan secepat yang mungkin. Canggih gak bila mengamati layout terbaru di bahagian laman admin tatkala aku sedang menaip entry pertama untuk version terbaru ni sambil menonton citer “The Hitcher” di saluran 411 Astro HBO…Cukup berbeza berbanding versi yang sebelum ni. Kira memang patut digelar 2.5 lar :D Takyah nak tunjuk apa-apa snapshot ataupun image preview disini. Muat turun dan saksikan dengan mata kepala anda sendiri. Upgradelah WordPress anda :D

    Hari ni aku telah pegi ke majlis kenduri perkahwinan member aku di Beranang. Dah kawen dah dier…takder member nak ajak berkaraoke dah…huuu~ Tukar topik lain lak. Apehal lak hari ni keadaan jalan raya sebelum nak tiba destinasi di Beranang teramat lah sesak! Ingatkan hari Ahad ler jalan clear, berbanding hari biasa. Dulu aku selalu gakler lalu bila nak berkunjung ke rumah kawan aku di Semenyih, biasanya kesesakan selalu berlaku di pekan Kajang tu. Tapi hari ni terbalik lak Pekan Kajang keadaan sibuk gak tapi takder jam. Tapi sebaik tiba di kawasan highway nak turun ke Semenyih, jam giler *&*i!!! Sepatutnya perjalanan 1/2 jam bertukar menjadi 1 jam lebih…

    Apa pun Selamat Pengantin Baru diucapkan buat member kamcing aku, Muhammad Bin Sahar, ngan pasangan pengantinnya, (tak ingat ler plak namanyer…huhu~). Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Gambar akan menyusul kemudian, hanphone abes bateri laks :?

    Updated: Pics from the wedding

     
     
     
     

    Tags: , , , , ,

4 Comments


  1. winter says:

    oit upgrade tak ajak. haha. aku dah upgrade malam tadi, tapi tak post ape2 pun lagi. kejab lagi la. haha

  2. azmie says:

    ya ker? tu masuk maintenance mode tu…huhu

  3. gie says:

    ayat selalu aku tanye..ko bile lagi bro…? :)

  4. azmie says:

    eh tu aku ler tu…tak caya ker? :(( ;)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p