• N90 untuk dijual

    Atau penjelasan dalam Bahasa Inggerisnya, N90 for sale. Seperti tersebut diatas, aku hendak menjual handset N90 aku. Zitron original, masih dalam keadaan cantik lagi, sticker kat screen tak penah tanggal sejak beli (ader 2 screen, 2-2 tak penah tanggal sticker lagi). Bateri pun still ok lagi. Nak tengok gambar? Akan menyusul kemudian. Harga, dalam RM700, boleh dirunding. Aku cadang nak tolak sekali dengan headset bluetooth aku. Sama gak Zitron Nokia original nyer. Tapi kalu nak skali headset tu kene kira RM700 terus.

    Maklumat lanjut, sila komen dalam entri ni, ataupun melalui laman contact, ataupun hubungi terus ditalian 016-2619483. Harap Maklum :D

    Updated: Gambar N90 aku…

     
     
     

    Tags: , , , , ,

20 Comments


  1. azurt says:

    Nape nak jual? ada sebab tak?

  2. azmie says:

    Sebab nak pakai duit ler wahai cik azurt :) nape? berminat ker? ;)

  3. Anaz says:

    berapa ek klu jual tu hihii :)

  4. azmie says:

    erk ader tulis kat atas tu pe…RM700, nego :)

  5. azurt says:

    oo.. ingatkan ada rosak ke.. function tak betul ke.. ehhehe.. (nak pakai duit nak ehem2 ke? hhehehe)

  6. azmie says:

    lorr…kalu rosak watpe nak jualnyer…takder value dah kiranyer…huhu

    ehem2 isk idak ler…huhu

  7. gie says:

    aku pernah beli nset ko satu…berkeadaan elok sampai sekarang…nak sambar satu lagi ke…?hurm…takde duit…hehe.. :d

  8. winter says:

    Tuka fon ke brade? Haha. Ade member aku nak carik hset sekrang. Nanti aku try tanye die.

  9. azmie says:

    gie on March 23, 2008 at 7:41 pm said:

    aku pernah beli nset ko satu…berkeadaan elok sampai sekarang…nak sambar satu lagi ke…?hurm…takde duit…hehe.. :d

    bagus ler tu…bertuah enset tu dpt owner yg caring…huhu

    winter on March 23, 2008 at 8:31 pm said:

    Tuka fon ke brade? Haha. Ade member aku nak carik hset sekrang. Nanti aku try tanye die.

    erm..bole dikatakan ler…hehe…aku tunggu jwpn dari hang…thx :D

  10. Nad says:

    Harga market skang berapa bro? Aku le member winter yg tgh nak cari enset tuh :P

  11. Khai says:

    ebay je la bro.. kompem2 leh dapat lebih dari 700 ni.. insyaAllah..

  12. azmie says:

    Nad on March 24, 2008 at 12:12 am said:

    Harga market skang berapa bro? Aku le member winter yg tgh nak cari enset tuh :P

    hmm kalu aku nak bagi harga kang susah nak percaya lak…better cari kat web cam lowyat.net ker lelong.com.my ker :D

    Khai on March 24, 2008 at 4:30 am said:

    ebay je la bro.. kompem2 leh dapat lebih dari 700 ni.. insyaAllah..

    ebay yer…akan aku usahakan nt :)>-

  13. Mohd Ismail says:

    masuk Lowyat pun ok gak.. hehe.. nak rembat baru atau da ade yg baru? ;p

  14. azmie says:

    Mohd Ismail on March 26, 2008 at 1:07 am said:

    masuk Lowyat pun ok gak.. hehe.. nak rembat baru atau da ade yg baru? ;p

    lowyat.net? ituler ader cadang nak pos kat situ gak…skali tgk ader gak yg dok promo hp sama cam aku…rege sama gak tu…huhu

    @khai: ebay tu kene bayar ler kalu nak boh ad…leceh ler plak [-(

  15. Fath says:

    Isk… habih nnt bro azmie nak pakai hdset ape? Hmm.. saya mmg suka handset ni.. tapi takde vibrate pulak… slack skt la…

  16. azmie says:

    kita pakai hset cikai jer fath…takder vibrate tu pasal depa kata takut screen cepat rosak…tatauler :d

  17. Fath says:

    Ooo yeke… So far dah ada orang beli ke?

  18. azmie says:

    stakat ni ader sorang ni, tgk camner dier nak ker beli atau just main2 jer…setakat ni ader ler 4-5 orang kasi sms ye ye nak beli pastu senyap jer…>:p

  19. rahman says:

    bolehlah..berminat nak beli.berapa leh kurang?reply kat email saya.abdulrahmanabolhasan@yahoo.co.uk

  20. azmie says:

    sorry dah lame jual dah hp tu kat orang lain… ;)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bundle Update #2 Masa untuk berubah

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p