• petua pergerakan tubuh

    Petua Mengesan Sesuatu Melalui Gerak Tubuh

    …Orang dahulu kala memang suka mengaitkan sesuatu perkara dengan sesuatu alamat. Sejauh mana kebenarannya tidaklah diketahui.Tetapi yg pasti orang tua dahulu banyak meramal sesuatu melalui pemerhatiannya dan juga melalui pengalaman-pengalamannya yg lalu. Mungkin disebabkan banyak kebetulan yg berlaku membuatkan mereka mempercayai setiap alamat. Di sini diperturunkan beberapa petanda yg berhubungkait dengan pergerakan tubuh kita. Ia boleh dijadikan pengetahuan dan bukanlah utk dipercayai semata-mata.

     

    Aku ada dapat mende ni dulu dalam email hotmail aku. Pastu tak aktif lamer gakla dan biler aku nak reactivate balik akaun tu depa dah buang segala isi email2 lama aku termasuk le yang ni. Aku cari balik, (google la pe lagi)…nasib baik dapat jumpa balik, tapi dalam format teks biasa ajerlar. Jadi ambil kesempatan untuk mengubah suai, kasi cantik-cantik, jadikan dalam bentuk image pastu upload kat site. So takyah risau lagi kalu kene buang lagi pasni :D

    ps: diambil dari site berikut. terima kasih bebanyak :D

6 Comments


  1. shadowX_19 says:

    bole caye ke mende ni bro..?:-?

  2. azmie says:

    ler ko baca ler blockquote kat atas tu…”bukanlah utk dipercayai semata-mata”

  3. Fahmishah says:

    aku kadang2 badan aku menggeliat..itu tanda nya nak ke tandas..hahaha

  4. adib. says:

    itu tgk la..tp klu aku dpt benda mcm nih elok laa p sembang dgn org lama(veteran) bg aku tempat yg aku slalu rujuk kalau ada masalah ialah tok guru silat.cuz diorg dh lama mewarisi benda2 mcam nih..8-|

  5. shadowX_19 says:

    azmie on December 8, 2007 at 6:11 pm said:

    ler ko baca ler blockquote kat atas tu…”bukanlah utk dipercayai semata-mata”

    suke2 bole kot.. hahaha

  6. dinswok says:

    aku tak caye mende2 camni… huhu…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p