• december comes again

    And now we are already in the early month of December…the month where my pocket will be squeezed once again. I have to pay for the domain hosting as well as domain name which will expire on this Christmas (for azmie.net, gempax.net will expire somewhere on May 2008). Not to mention, my road tax and insurance for my Black Saga are also due on this month (to be exact, a day before Idul Adha). The total amount of them all? No need to mention it here…what I can really say about it, is it is enough to make me fall down from headache! ~X(

    Tags: ,

12 Comments


  1. madnilk says:

    aku paham maksud ko azmie uiii aku pun nih baru jerk burn up rm315( kira banyak ler bagi aku yang kerja gaji rendah nih :( ). sabar jerk ler yeh!!

    ada rezeki ko tuh nanti… uik ko ader 2 link yerk baru aku tahu…. nak update ler…

    p/s: bagi skit plugin boormark ko nih…. lama dah aku cari :(

  2. Fath says:

    Hihihi… Same la encik azmi… biasala dah hujung2 tahun, segala macam yuran nak kena bayar… my domain will be expired on 21st December… Lepas tu nak purchase hosting baru lagi… duh!

  3. ZeMMs says:

    Aku plak nak kene service keter.. huhu :((

  4. azmie says:

    madnilk on December 3, 2007 at 8:53 pm said:

    aku paham maksud ko azmie uiii aku pun nih baru jerk burn up rm315( kira banyak ler bagi aku yang kerja gaji rendah nih :( ). sabar jerk ler yeh!!

    ada rezeki ko tuh nanti… uik ko ader 2 link yerk baru aku tahu…. nak update ler…

    p/s: bagi skit plugin boormark ko nih…. lama dah aku cari :(

    uish…besar gak tu rm315 bagi aku…lepas lar bayar duit ptptn utk 2-3 bulan…

    nama plugin bookmark ni SOCIABLE…tp aku rasa cam nak disable jer…cam takder fungsi jer

    Fath on December 4, 2007 at 12:14 am said:

    Hihihi… Same la encik azmi… biasala dah hujung2 tahun, segala macam yuran nak kena bayar… my domain will be expired on 21st December… Lepas tu nak purchase hosting baru lagi… duh!

    huh sama kes lar kita ni yer cik fath…kene renew at least 2 minggu dari tarikh dier…aku igt renew dlm minggu depan jer :D

    ZeMMs on December 4, 2007 at 5:35 pm said:

    Aku plak nak kene service keter.. huhu :((

    biasa ko service kete baper bajet zemms? still dlm tempoh free servicing lagi ker?

  5. shadowX_19 says:

    hahaha.. masalah ko same ngan aku je.. aku baru je bayar duit kete tadi. rm283. beli hosting n domain baru rm120. service kete lagi.. byr duit insuran lagi.. pertengahan lan 12 ni nak bayar duit poli lak rm700. adoi.. penin2

  6. kyoshiro says:

    aku plak baru jer nak masuk poli :P

  7. azmie says:

    shadowX_19 on December 5, 2007 at 3:59 pm said:

    hahaha.. masalah ko same ngan aku je.. aku baru je bayar duit kete tadi. rm283. beli hosting n domain baru rm120. service kete lagi.. byr duit insuran lagi.. pertengahan lan 12 ni nak bayar duit poli lak rm700. adoi.. penin2

    uiks rm283…murah tu…kete ape ko pakai yer?

    kyoshiro on December 5, 2007 at 9:42 pm said:

    aku plak baru jer nak masuk poli :P

    baru lepas baca blog ko…ganbate ne! :D

  8. shadowX_19 says:

    same cam ko la wahai bro azmie.. murah sbb down payment aku letak tinggi. tak daye aku nak bayar tinggi2 tiap2 bulan. huk2

  9. azmie says:

    kete apa yg ko pakai nye ko tak bgtau kt aku pn lagi /:)

  10. azmie says:

    adeh…bala bala…semalam amek surat register kat pejabat pos…skali surat saman ekor lar plak…warghhh!!! ~X(

  11. ZeMMs says:

    Free servicing? takdek dah.. aku baru hantar servis semalam.. kene dalam RM400++.. kopak.. huhuhu..

  12. azmie says:

    ZeMMs on December 16, 2007 at 10:02 pm said:

    Free servicing? takdek dah.. aku baru hantar servis semalam.. kene dalam RM400++.. kopak.. huhuhu..

    mak aii…skali rm400? ape jer dier tuko? :o

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p