OMG look at the car. I would call it a moving scrap. I can even see the boot cover flipping up and down as it was strolling on the bumpy road. I know…I know… it’s a cruel thing to say that. But come on, don’t you think that the car is totally unfit to be on the road? The condition of the car? I mean look at it from the safety perspective. What if the car falls apart out of deterioration when you are in the middle of the road, a highway perhaps, let alone in a busy road especially during the peak hours? You might endangering yourself, your passengers, as well as other road users. Not to mention in the same time, contributing to a massive traffic jam.

So please get a car that is road worthy. If you can’t afford to buy a new one, then buy old cars, cheap ones…there’s a lot of them out there, but choose the one that is not too shabby like in the pic. Please, think of your love ones. :)

5 thoughts on “moving scrap

  1. adib. says:

    thats our malaysia…jgn membazir..lg bleh di gnekan…kene laa trus gne… :d

  2. CypherHackz says:

    old skoll rocks! hu3. memang bahaya tapi nak buat macam mana. dah die terpaksa nak gi jenjalan tapi takde duit nak beli kete or moto yang lain. ngeh3…

  3. madnilk says:

    huish… ader memory yang banyak bagi pemilik dier.. tapi cakap cyper tuh mungkin betul tuga… logic logic

    p/s: mana ko dapat yerk comment bleh ader timer untuk re-edit nih… nak link sikit :P

  4. vangardx says:

    olla olla..huhu..ade sentimental value, mungkin geng2 rock kapak nie :D

  5. azmie says:

    adib. on December 1, 2007 at 4:38 pm said:

    thats our malaysia…jgn membazir..lg bleh di gnekan…kene laa trus gne… :d

    keselamatan pn penting juge

    CypherHackz on December 1, 2007 at 11:00 pm said:

    old skoll rocks! hu3. memang bahaya tapi nak buat macam mana. dah die terpaksa nak gi jenjalan tapi takde duit nak beli kete or moto yang lain. ngeh3…

    ader duit nak beli petrol…minyak merah pn susah nak dpt skrg tau…bukan ker kerajaan skrg ni tgh galakkan trade in kete lama pastu dpt baucer rm5000 nak beli kete baru…

    madnilk on December 3, 2007 at 8:50 pm said:

    huish… ader memory yang banyak bagi pemilik dier.. tapi cakap cyper tuh mungkin betul tuga… logic logic

    p/s: mana ko dapat yerk comment bleh ader timer untuk re-edit nih… nak link sikit :P

    kalau memori, mesti jaga bebaik…ni rupa cam nak roboh…huhu

    vangardx on December 4, 2007 at 11:29 am said:

    olla olla..huhu..ade sentimental value, mungkin geng2 rock kapak nie :D

    hahah aku kapak ajer kete tu nanti :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p