• takde nasib

    Dalam 2-3 hari lepas baru aku perasan yang Exabytes telah mengumumkan keputusan pemenang peraduan “We Love Malaysia” dan “Spot & Win“, yang pernah aku sebut dalam entri sebelum ni (satu lagi entri di SINI). Lama gakle baru nak keluar keputusan tu, aku ingat depa dah lupa ker aper…huhu. Tapi yang tak beshnyer nama aku tak tersenarai dalam tu. Takpe lar takder rezeki kali ni (dulu da menang iPod tu kira syukur ler sangat…huhu). Walaubagaimanapun ni takde melemahkan semangat aku untuk menyertai pertandingan2 yang lain yang dianjurkan depa. Mesti join nyer :D

    p/s: Takder nasib ler kita khai…:P

    Selain daripada itu, aku baru jer menaiktaraf wordpress aku ker versi yang paling terkini malam tadi, iaitu 2.3.1…tau dh yg 2.3 tu mesti ader bug nyer…yg versi ni pun mesti ader bug nyer kat ceruk mana2 tu…cuma aku jer malas nak cari…biar ler orang lain carikan…nanti kuar versi baru terus naiktaraf ajerlar…hehe. Versi kali ni ader ciri2 baru. Yang aku perasan yang ketara ler, ader fungsi tag (bukan aku guna pun), dan kat page plugin tu ader sesetengah plugin akan diberitahu jika ada versi yang terkini dan disediakan link terus untuk download versi terkini tu….menarik gak :D

     

    Dan…itu ajer lar yang aku perasan pun…selain perubahan link footer kat dalam admin page dier ajerlar…huhu. Setelah diuji ngan plugin2 yang sedia ada sebelum ni, aku perasan plugin KG Archives ajer yang tak ngam ngan versi ni, yang lain sumer cantik jalan tarak hal. Maka page “archive” kat menu atas tu takder lar berfungsi nyer…tunggu aku cari plugin lain yang bersesuaian ngan versi 2.3.1 ni.

6 Comments


  1. CypherHackz says:

    aduhai… udah2 tu la brader. dah menang ipod pun tak cukup2 lagi. ish3.

  2. azmie says:

    ler aku ader merungut pasal tak menang ker /:)…da takder rezeki nak wat camner… :)

  3. od3n says:

    tak pe cube lagi. kalo dapat yg baru, kasi aku yg lame ok hehe :d

  4. megat says:

    adoi dpt juga dari aku uhuhu :p

  5. khai says:

    ahaha. takpe bro… itu semua ketentuan ilahi.. tapi mungkin juga pemanang tu pun usya jawapan dari blog ni kan? itu adalah sumbangan yang sangat besar kepada si pemenang.. maybe la.. hehe…

    x menang ni pun, mana tahu satu hari nanti kita leh gak gi genting jalan2 kan.. ngan member blog yg lain.. no wonder… hehe…

  6. azmie says:

    takper takper…lenkali nyer contest leh masuk & cuba lagi…tarak hal nyer…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p