• salam aidilfitri dari azmie.net

    Sori agak lama tak berblog…bulan puasa kali ni ternyata lain dari yang lain. Memacam gak ler yang terjadi, dugaan tu. Dan sedikit sebanyak ianya mempengaruhi mood aku utk blog kali ni. Apa pun pada pagi Jumaat nanti akan aku bertolak untuk balik ke kampung di Manjung, Perak, biasanya aku balik pada pagi raya tapi kali ni balik awal, nak merasa gak bangun dipagi raya kat kampung, tambahan lak mak sedara ngan sepupu aku ikut balik sekali :D Tapi aku akan balik KL balik pada keesokan petangnya (petang raya pertama) :|

    Aku nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN, segala tersalah kata, terkasar bahasa, tersinggung perasaan, segala salah dan silap harap lah dimaafkan. 0 – 0 lah antara kita yer :D

    Kepada yang ingin bernaung dibawah gempax.net. Diharap dapatlah bersabar buat masa ni, kerana masih ada banyak urusan yang aku kena selesaikan dulu. Selambatnya lepas raya baru dapat aku layan permintaan korang yer. Dan lagi satu, kalau nak buat permintaan tu elok lah dibuat menerusi laman contact tu, kalau buat melalui shoutbox tu pacik tak layan la yer :)>-

10 Comments


  1. adib. says:

    haa….same laa kita..aku rasa aku laa org yg paling banyak kacau bro azmie..ok la..sesama laa kita..ermm..SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI…maaf zahir dan klu ada apa yg aku kata terasa maaf juga dari batin ini..ok la..ermm…semoga ramadhan kali ini menjanjikan yg terbaek buat kita semua

  2. megat says:

    selamat hari raya juga azmie. ;)

  3. paskal says:

    akum bro…selamat ari raya ar…mintak maaf la kalo ader salah silap ek :P

  4. skycrew says:

    selamat hari raya untuk anda. semoga raya anda meriah :)

  5. ZeMMs says:

    Selamat Hari Raya bro…

  6. khai says:

    selamat hari raya juga bro azmie….:)>-

  7. azmie says:

    Selamat Hari Raya kat korang juge…sori ler lambat balas…sajer jer huhu…

    Takkan korang takder wat open house kot…tak ajak aku datang beraye ker…? ;)

  8. od3n says:

    salam aidilfitri. maaf zahir batin ya..

  9. vangardx says:

    salam aidilfitri :D

  10. azmie says:

    salam aidilfitri buat anda juge :D

Trackbacks/Pingbacks

  1. MEGAT

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p