• ads on me page

     
     

    After awhile, I finally decided to place ads into my blog. Call it to earn an extra income (duh~ that’s why other people place ads on their site to begin with). At first I thought it was unnecessary because it was all waste of time. And I even thought it was some kind of a scam for advertisers to trick site owners and specifically bloggers like me for their own profit. To tell you the truth, right now I still think that way.

    But after giving it some thoughts, I thought why not to try it first. My friend Zeo also recommended this and look how wealthy he has become :P. Try and error, that’s what I always said (and also others…:P ).

    Who knows, maybe I can gain enough money to pay the subscriptions for webhosting along with the domain names. ;)

11 Comments


  1. megat says:

    insya allah, sape tau rezeki memasing. dapat cover payment tertentu dah cukup baik dr dok pikir nak kaya :d

  2. adib. says:

    huhuh/..jom r….hehehe..sy pon dh try..ade le duit skit…xsampai RM10 pon..sbb baru je start…

  3. ikoko says:

    aku baru je start guna advertisement ni semula. :)

  4. ikoko says:

    cara diorang buat gathering haritu pun, dapat pengaruh blogger letak advertisement diorang kat blog masing-masing.. :)

  5. azmie says:

    megat on September 5, 2007 at 11:59 am said:

    insya allah, sape tau rezeki memasing. dapat cover payment tertentu dah cukup baik dr dok pikir nak kaya :d

    Insya-Allah :D

    adib. on September 5, 2007 at 5:15 pm said:

    huhuh/..jom r….hehehe..sy pon dh try..ade le duit skit…xsampai RM10 pon..sbb baru je start…

    ok lar tu :D

    ikoko on September 5, 2007 at 5:29 pm said:

    aku baru je start guna advertisement ni semula. :)

    wah sama ler kiter ikoko-san :D

    ikoko on September 5, 2007 at 5:32 pm said:

    cara diorang buat gathering haritu pun, dapat pengaruh blogger letak advertisement diorang kat blog masing-masing.. :)

    ituler…rugi x dpt dtg aritu :(

  6. ejon says:

    dah letak lama dah.. tp takde org klik.. huhu

  7. azmie says:

    Ko kene masukkan blog ko ke public pinger ler…cam PPS ker

  8. megat says:

    aku pun baru letak, tp tak tau camner ia berfungsi!? kena marketing more ker eheh

  9. azmie says:

    promo blog anda lebih ler ;)

  10. Wizurai says:

    okey gak letak ni…
    tapi ramai ramai blogger letak ads camni, sesama blogger maybe x clicks pun… aku rasalah…

  11. azmie says:

    aku gak yg merajinkan diri aku mengklik ni…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p