yerp aku tukar theme lagi…bukan aper rasa tak baper kenan sangat ngan tema “dark” ni…cam menggambarkan yang gelap ajer hidup aku yang sememangnya tak ler gelap sangat…cuma stressful ajer (saper lar yang life nyer tak stress yer dak? :P ). lagi satu psl masalah invisible link kt dalam shoutbox aku tu…mmg ader kaitan ngan css utk tema yang lama tu…dah try godek-godek tapi takleh gak…so pe lagi cari tema lain pastu tukar ajer…malas nak citer banyak huhu. seperti biasa masih ader banyak yang perlu digodek…so akan aku buat sedikit demi sedikit dalam masa terdekat ni :D

anyways aku penin kepala satu hari ni…baru tadi telan uphamol buat kali kedua (makan uphamol cam gula2 ajer…huhu) dalam arini pastu baru rasa lega sket…penin mungkin pasal bangun secara ngejut pagi tadi, bangun lambat gakler, dlm kol 5.58 pagi psl aku nak kene sampai bengkel dlm kol 6.30, perjalanan amek masa lebih kurang 1/2 jam so tambah tolak akan sampai dlm kol 6.50 gitu…dah kira lambat! sebabnya, bapak ngan abang aku nak kene gerak ker Litar F1 Sepang dan sampai sebelom kol 9.00 pagi untuk perlumbaan Malaysian Super Series (MSS). Yer bapak ngan abang aku memang aktif dalam aktiviti ni semenjak nak dekat 2 tahun lepas rasanyer…cuma aku jer yang tanak citer sangat pasal ianya bukan “my cup of tea” (hehe saja nak praktis skil BI aku…betul ker ni? :P ).

Dan aku lak kene jaga kedai pastu…hari ni memang agak tak bagus bagi aku, kerana ada sekumpulan gagak yang datang ntah dari mana tetiba berpesta selang 2 kedai dari bengkel aku, pagi-pagi lagi dah berkumpul untuk memabukkan diri memasing. aku cuba nak telepon pondok polis yang terletak tak jauh dari kawasan bengkel, nak repot pasal kejadian ni yang mengganggu ketenteraman awam dan tempat kerja tapi malangnya takder orang yang angkat tepon. 2-3 kali gak aku cuba tapi keputusan tetap sama. aku pun dengan bengangnyer menganggap buat apa adanyer pondok polis tapi takder orang nak handle masalah-masalah sebegini…buang karen dan duit jer kalau camtu! bertambah penin lagi aku dibuatnyer!

6 thoughts on “tukar lagi

  1. adib. says:

    bro maybe bangun awal sgt kot…polis pon lepak lg kt kedai kopi…. :-c

  2. azmie says:

    awal aper nyer derang start lepak dalam kol 8-9 pagi gitu…aper, cam bank & kerajaan ker nak tunggu kol 10 baru nak bukak?

  3. WaWa says:

    hoho. aku ade je bercadang nak guna theme ni, tp since ko dah pakai dulu, cancel lah. haha.

  4. manchurr says:

    ha! baru sedap mata mandang theme ni hehehe aku pun dah tukar la :P links aku xde ke kat sebelah tu? :(

  5. azmie says:

    huhu kalu ko perasan sumer link tu under gempax.net nyer…sajer aku nak promo subdomainers aku ;)

  6. manchurr says:

    aah! baru aku perasan hehhee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p