24 Comments


  1. nordin member daus potter says:

    bila mau kawin

  2. Fahmishah says:

    Allah selamatkan kamu.

    Semoga cepat kahwin dan dapat anak yg soleh dan solehah..hehe!:joget

  3. musnazdotnet says:

    salam perkenalan…. fyi, saya kawen 25, dan dapat anak time umur 26… so betul lah cakap azmie, 26 dah leh jadi bapak orang dah tuh, hu hu :x

  4. azmie says:

    nordin member daus potter on July 26, 2007 at 12:28 pm said:

    bila mau kawin

    biler ko nak? huhu

    Fahmishah on July 26, 2007 at 1:58 pm said:

    Allah selamatkan kamu.

    Semoga cepat kahwin dan dapat anak yg soleh dan solehah..hehe!:joget

    harap2 masin lar mulut anda

    musnazdotnet on July 26, 2007 at 4:26 pm said:

    salam perkenalan…. fyi, saya kawen 25, dan dapat anak time umur 26… so betul lah cakap azmie, 26 dah leh jadi bapak orang dah tuh, hu hu :x

    ahah kan betul tu…patutnyer aku ngeluh skrg nih…:-<

  5. manchurr says:

    happy belated bufday bro! 26!? huhu hmm, aku nak ikut jejak langkah musnazdotnet la :P

  6. arynet says:

    :)Semoga panjang umur, muda lagi tu. /:)

  7. khai says:

    dia dah tua… hehe.. xde la… 26 tua mendanya.. tapi time ni sesuai sangat dah bro piih calon.. jgn tunggu lama lama.. nanti lama lama.. hehehe………………

    happy birthday bro.. moga panjang umor dimurahkan rezeki

  8. azmie says:

    manchurr on July 26, 2007 at 10:51 pm said:

    happy belated bufday bro! 26!? huhu hmm, aku nak ikut jejak langkah musnazdotnet la :P

    ler tak belated lagi ler time ko komen tu…huhu, thanx :D aiyak ko nk kawen umur 25 ker?

    arynet on July 27, 2007 at 2:52 am said:

    :)Semoga panjang umur, muda lagi tu. /:)

    thanx…hahah muda lagi ker :-?

    khai on July 27, 2007 at 2:56 am said:

    dia dah tua… hehe.. xde la… 26 tua mendanya.. tapi time ni sesuai sangat dah bro piih calon.. jgn tunggu lama lama.. nanti lama lama.. hehehe………………

    happy birthday bro.. moga panjang umor dimurahkan rezeki

    thanx khai…yeah mmg dah tua dah pn…tp laki ni makin tua makin naik saham…betul? huhu

  9. ZeMMs says:

    Halamakkk… happy belated besdey la kawan :((

  10. kyoshiro says:

    happy birthday uncle ^^.. semoga panjang umur..

    aiya, nak tunggu sampai title ‘datuk’ ke? :d

  11. azmie says:

    ZeMMs on July 27, 2007 at 10:23 am said:

    Halamakkk… happy belated besdey la kawan :((

    thanx…mana present aku? ;)

    kyoshiro on July 27, 2007 at 12:11 pm said:

    happy birthday uncle ^^.. semoga panjang umur..

    aiya, nak tunggu sampai title ‘datuk’ ke? :d

    thanx…perli aku nampak

  12. adib. says:

    heheheheh…oit orang tua :x ..huhuh ;) jgn marah laa bro…gurau je taw..xpe..lg lame kite idup..ada laa panglaman kite yg akan bertambah…

  13. ikoko says:

    pss pss.. wahai incik azmie.. happy belated birthday ye :)
    :)>-

    semoga tercapai segala impian. 26 muda lagi. :D

    27,28,29,30 umur sesuai para lelaki nikah. :D
    tapi kalo dah sampai masanya, nikah gaks kan. :D

  14. azmie says:

    adib. on July 27, 2007 at 4:32 pm said:

    heheheheh…oit orang tua :x ..huhuh ;) jgn marah laa bro…gurau je taw..xpe..lg lame kite idup..ada laa panglaman kite yg akan bertambah…

    tuhan aje yg tau baper lamer kita boleh hidup :(

    ikoko on July 27, 2007 at 9:01 pm said:

    pss pss.. wahai incik azmie.. happy belated birthday ye :)
    :)>-

    semoga tercapai segala impian. 26 muda lagi. :D

    27,28,29,30 umur sesuai para lelaki nikah. :D
    tapi kalo dah sampai masanya, nikah gaks kan. :D

    thanx…26 muda lagi ker…huhu. ader org kater kat aku, kalau kawen lambat, nnt dpt anak kecik2 tp kiter dah tua bangka…

  15. ikoko says:

    masing-masing ada rezeki masing-masing..
    masing-masing memang Allah dah tetapkan jodoh..

    kalau kawen lambat, then anak kecik-kecik… takde masalah rasanya..

  16. azmie says:

    betul gak tu…tapi rasa cam takder ikhtiar dan usaha lak jadinya…tuan punya badan pn kene berusaha gak…:)>-

  17. WaWa says:

    selamat menjalani hari tua. :d

  18. aReNieX says:

    ouh2.. hapie belated besday. 26 muda lagi la.. haha. takkan tak jumper2 lg kot? tingkat kn social life anda. hohoh~

  19. azmie says:

    WaWa on July 28, 2007 at 5:31 pm said:

    selamat menjalani hari tua. :d

    terima kasih…dah tua dah pacik ni

    aReNieX on July 28, 2007 at 5:33 pm said:

    ouh2.. hapie belated besday. 26 muda lagi la.. haha. takkan tak jumper2 lg kot? tingkat kn social life anda. hohoh~

    tengkiu…social life? huhuh hari2 gi keje pagi2 balik keje malam2…kurang bersosial jadi nye…

  20. azurt says:

    Happy belated birthday azmie.. sorry.. tak perasan.. uhuhuuh… Nanti kawen jugak la tu.. lex2

  21. ArzaM says:

    Hepi belated besday sahabat……sori,cos xsempat nk wish awal.Sibuk sesgt2.Well, it’s great 2 be 26 man!xde le tua sgt!!!

    Dari insan yg b’kongsi hari lahir dgn kao.

  22. azmie says:

    azurt on July 29, 2007 at 11:04 am said:

    Happy belated birthday azmie.. sorry.. tak perasan.. uhuhuuh… Nanti kawen jugak la tu.. lex2

    thanx… InsyaAllah :D

    ArzaM on July 29, 2007 at 10:35 pm said:

    Hepi belated besday sahabat……sori,cos xsempat nk wish awal.Sibuk sesgt2.Well, it’s great 2 be 26 man!xde le tua sgt!!!

    Dari insan yg b’kongsi hari lahir dgn kao.

    yo my best buddy…happy birthday to u too…well aku ni lain…still single mingle…so terasa ler sket…huhu

    how about a dinner with me, u n ur wife? to celebrate our same birthdays :D my treat :D

  23. abah says:

    tipooo niii…aku rasa baru jerla bday ko????! wattaaaaaaaa cepatnyer masaaaa… Happy belated birthday bro ..semoga Allah panjangkan umuy ekao itu… <:-p

  24. azmie says:

    iyerlar baru ler lagi…baru 10 hari lepas…huhu
    thanx abah :D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p