• tema baru…

     

    Hari ini tergerak pula rasa dihati hendak menukar tema yang lain…tema kali ni masih dari author/pengarang yang sama. Dimana beliau dulu gunakan sebagai tema untuk laman wordpress beliau. Kredit diberikan kepadanya :D (Pautan boleh didapati dibawah laman ini). Masih terdapat sedikit pengubahsuaian yang perlu dilakukan. Akan dilakukan dalam masa terdekat nanti.

    Hari ini…20 haribulan Julai 2007, 20072007, agak istimewa, rasanya hari sebegini muncul sekali sahaja…Tinggal 6 hari lagi ke hari yang paling istimewa dalam hidup aku. Terasa pantas, sekejap sahaja waktu berjalan, dan juga umur aku berlalu meningkat setahun lagi, ke kali yang 26, dalam dunia ini. Terasa tua pun ada juga.

    Terdetik juga rasa dihati untuk berkongsi semua ini. Tapi dengan siapa? Hanya ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI. Ajal, jodoh, semuanya terletak ditangan-Nya. Adakah kasihan sungguh aku ini. (dalam Bahasa Inggeris, pathetic, am I?)

13 Comments


  1. Kyoshiro says:

    nice theme .. huhu, cam windows xp le plak :P
    neway, 20 haribulan Julai 2007 tu cantik jugak
    20072007 = 20.07.2007 =)

  2. ikoko says:

    halermak.. kembar ler kita.. :)
    abah.. camner tu ko selitkan ajax comment tu.. serious dari dulu aku try asyik tak dapat je.. :( sangat sedih..

  3. azmie says:

    huk oloh terlupa nak boh plugin quote…nnt ler ader maser godek lagi…huhu

    @kyo: yerp…20072007, sekali seumur hidup tu :D
    @ikoko: eh sama theme ngan ikoko rupanyer…nampak sedondon ler plak..huhu

    ada plugin utk ajax comment tu sebenarnya ikoko san…search kat site aku, ader citer psl mende tu :D

  4. manchurr says:

    cayalah azmie.. baru cun skit theme ni.. refreshing! :)>-

  5. azmie says:

    yeah! hari2 tgk theme yg sama letih gak mata dibuatnyer…huhu

  6. khai says:

    yeah!! cool la bro!! tapi khai cam lebih prefer theme yg before ni plak. maybe sebab dah selalu nengok.. hehehe.. ni baru lagi kan… yeay!!

    psstt: ajal & jodoh mmg ditangan tuhan.. dia berkuasa ke atas kita kan… so just berusaha ok. :)>-

  7. ikoko says:

    aku dah ambik dari blog ko..

    dah activate .. pastu takde apa-apa pun berlaku :(

  8. azmie says:

    khai on July 21, 2007 at 2:17 pm said:

    yeah!! cool la bro!! tapi khai cam lebih prefer theme yg before ni plak. maybe sebab dah selalu nengok.. hehehe.. ni baru lagi kan… yeay!!

    psstt: ajal & jodoh mmg ditangan tuhan.. dia berkuasa ke atas kita kan… so just berusaha ok. :)>-

    agak lama gak aku tak tukar theme semenjak pakai theme tu….la ni baru tukar…hehe

    ikoko on July 21, 2007 at 10:22 pm said:

    aku dah ambik dari blog ko..

    dah activate .. pastu takde apa-apa pun berlaku :(

    aku ader post reply kt dlm topik ajax comment plugin tu…try check

  9. shadowX_19 says:

    yep2…. memang semuanya di tgn allah.. kita ni hanya merancang je… allah je yg tentukan.. ape2pun keep in going bro.. teruskan usaha mencari.. insyallah ko kan ketemu jua:)>-

  10. Sy41ful says:

    Apo kabo azmie.. lama aku tak komen kat sini.. :-h

    Sama cam tema ikoko yang tengah dia pakai skang nie… :D
    erm..:- sama… biar seragam…

  11. azmie says:

    kaba baik…lamer gak tak dengar citer hang…pecite skrg? weblogscenter tu dah takder dah ker?

    a’a sama theme ngan ikoko…huhu sedondon ler katakan :P

  12. madnilk says:

    :malu hu3 new theme, cun ler biru semuanya :P rasa macam nak mandi pun ader.. uik ko aper cerita?

    dah tua yerk.. tak sangka umo ko dah 26.. aku baru nak naik 23

  13. azmie says:

    iyer ker baru 23 ni? bole caya ker? huhu :p

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p