• site inaccessible…for real

    Read HERE if you want to know what’s going on…during the following period:

    Maintenance Date: 13th Jul 07 (SAT) – 15th Jul 07 (SUN)
    Maintenance Time: 5:00PM (13th Jul) – 10:00AM (15th Jul), GMT +0800

    Please take note for those who have an account under the domain Gempax.net. Thank you

12 Comments


  1. azmie says:

    maklumat yg pelik:

    dlm email yg aku dpt katanyer IP range 202.75.42.0/24 & 202.75.48.0/24 akan mengalami outage ni, tapi IP aku actually 202.75.42.33, so takder lar dlm range. tp still aku dpt email dari exabytes…adakah site aku juga akan mengalami gangguan gak pada hari besok?…hmm sama2 tunggu jawapannya…huhu

  2. ikram_zidane says:

    hai.. lama tak masuk sini.. selalu tersilap ngan http://amanz.net/ .. aioo.. apo la aku..

    btw, dah dapat invitation pownce ?

  3. azmie says:

    invitation aper lak tu? tatau aku…

  4. ZeMMs says:

    IP ko 202.75.42.33 termasuk la dalam range 202.75.42.0/24 (202.75.42.1 – 202.75.42.254). So betul la email dia hantar kat ko.

    Anyway, 13th Jul bukan hari Jumaat ker.. huhu.. server aku dah down dari semalam. Bila la nak up balik nih…

  5. azmie says:

    ituler…baru perasan gak pasal tarikh tu…tp aku still leh bukak lagi site aku…buktinyer aku tgh menulis komen nih…huhu

  6. tertarik dgn entri nih. aku ada dekat 5 domain dgn exabytes, selain dari pada waktu yg di hantar email tuh, selalu sangat down exabytes nih. especially tgh2 mlm buta.

  7. ZeMMs says:

    Pelik btul.. awat nko nyer site tak down-down lg ni ek?? :-?

  8. azmie says:

    shutterspeaks on July 14, 2007 at 7:34 pm said:

    tertarik dgn entri nih. aku ada dekat 5 domain dgn exabytes, selain dari pada waktu yg di hantar email tuh, selalu sangat down exabytes nih. especially tgh2 mlm buta.

    eh ya ker…aku slalu gak bukak site aku ni malam2…tarak hal pn…

    ZeMMs on July 14, 2007 at 7:55 pm said:

    Pelik btul.. awat nko nyer site tak down-down lg ni ek?? :-?

    heheh…excluded ler kot…tak pn malam ni ler startnyer kot…

  9. lover says:

    ermm.. sabo-sabo.. buat ape yg patut dulu:joget

  10. ZeMMs says:

    Huh.. false alarm ke.. hehe /:)

  11. manchurr says:

    huhu false alarm la tu kot.. lucky!

  12. azmie says:

    ntah ler…rasanyer aku tak kene kot time tu…;)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p