• we love Malaysia!!!

    In the spirit of celebrating and in conjunction with the 50th anniversary of our country’s Merdeka day (Independence day). Exabytes (my host provider) has launched “We Love Malaysia” campaign to show how much we love our country and proud to be a Malaysian, by placing a special “sticker” (like shown on the bottom right side of your screen) on our website. There’s also prizes to be won where they will randomly pick contestants as the winner. Opened to all Malaysian residence including non clients of Exabytes (Requires registration). Details can be found HERE

6 Comments


  1. CypherHackz says:

    adakah dorang tiru konsep yang aku lakukan seperti yang aku sedang buat kat website aku? he3. aku pun tukar logo website aku bagi menunjukkan yang aku bangga menjadi rakyat malaysia.

  2. azmie says:

    ntahler, yg aku tau depa mmg anjurkan event cenggini setiap tahun…cuma dlm format yg berbeza ler…tahun lepas kan teka silang kata exabytes merdeka nyer…aku ader menang iPod…huhu :malu

  3. dinswok says:

    Waaaah… macam best je kan? Nak tempek jugak lar.. ahaks..

    P/s: lama aku tak lawat blog ko azmie, sorry.. eheh… :d

  4. azmie says:

    ahahah…likewise…;)

  5. khai says:

    kalau bukan customer exabyte leh join x? huhuhu..

    eh, baru perasan.. boleh ek…… mmm.. tapi kene register dulu.. yeah!! just letak banner kecik kat bawah tu je ke? senang gile!!

  6. azmie says:

    ala register jer…tak susah maner pn…meh join skali :D

Trackbacks/Pingbacks

  1. spot & win « Azmie.net

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p