• transformers

     

    Eja betul-betul yer… T.R.A.N.S.F.O.R.M.E.R.S yer…kalu transformer tu sejenis alat elektrik…huhu. :P anyways aku nak wat review pasal citer ni, kebanyakan geng bloggers da pn tgk citer ni, si Manchurr, ZeMMs & Azurt…even Zeo pn akan tgk citer tu pada petang ni (2 Julai, kol 6.30 ptg…menurut sms yang telah dihantar kepada aku). So…sila baca review aku lak yer…

    MANA ADER REVIEW! AKU TAK TENGOK LAGI LAA…SEN PN TADAK NI…HARI NI DALAM PETANG NANTI BARU NAK GI BANK CUCUK DUIT…GAJI BULAN LEPAS (BULAN MEI NYER YER) BARU JER MASUK…INGAT NAK TENGOK RABU NI LER KAT PYRAMID AJER, ITU PN KALU TADER ARAL YANG MELINTANG…

    Sekian Terima Kasih :D

16 Comments


  1. manchurr says:

    heheh xde idea nak blog la tu :P

  2. ZeMMs says:

    Hehehe.. hampes tul entry nih…
    jom ar.. aku nak tengok skali lagi :joget

  3. azmie says:

    manchurr on July 2, 2007 at 2:50 pm said:

    heheh xde idea nak blog la tu :P

    hahah kalu takder idea nk blog mmg aku takkan blog ler…

    ZeMMs on July 2, 2007 at 3:14 pm said:

    Hehehe.. hampes tul entry nih…
    jom ar.. aku nak tengok skali lagi :joget

    jom p tgk kat mines….nak? :)>-

  4. ikoko says:

    ahahaha :))

    **takde idea nak comment sebenornya :P

  5. khai says:

    satu artikel yang sungguh penuh pengisiannya dari bro azmie.. wakakkaaa :))

  6. azmie says:

    ikoko on July 2, 2007 at 9:11 pm said:

    ahahaha :))

    **takde idea nak comment sebenornya :P

    heheh itu ler idea komennyer…huhu ;))

    khai on July 2, 2007 at 9:57 pm said:

    satu artikel yang sungguh penuh pengisiannya dari bro azmie.. wakakkaaa :))

    byk pengajaran dan tauladan yg boleh diperolehi…:)>-

  7. Zeo says:

    Jom second round kat IMAX.

  8. azmie says:

    heh takmo ler, aku plan nk tgk besok kat Mines…huhu :)>-

  9. Zeo says:

    Kao akan menyesal tgk kat screen kecik panggung old school. Ako tgk kat GSC OU pun x puas hati.

  10. azmie says:

    awat la sumer nak tgk sampai 2 kali ni…besh sgt ker? takper tgk kat IMAX utk Harry Potter V nnt :D

  11. angel_baik says:

    ampehh… gue tekena.. baru je singgah sini dah terkena… cisssssss :-w

  12. azurt says:

    aku tgk 3 kali dah wehhhh

  13. azmie says:

    angel_baik on July 3, 2007 at 4:24 pm said:

    ampehh… gue tekena.. baru je singgah sini dah terkena… cisssssss :-w

    tekena aper tu? ahah ngan entry ni ker? sowwy…huhu

    azurt on July 3, 2007 at 10:10 pm said:

    aku tgk 3 kali dah wehhhh

    and they say, three times a charm :D

  14. manchurr says:

    amacam? dah tgk lum transformers? review arr.. jumaat malam ni aku tgk lagi hahahaha ngan adik ngan kakak aku.. atikah pun ade..

  15. skyati says:

    spammmmmmmm sungggguhhhhhh.. :((
    tipah tertipoooooooooooooooo

  16. azmie says:

    manchurr on July 5, 2007 at 10:42 am said:

    amacam? dah tgk lum transformers? review arr.. jumaat malam ni aku tgk lagi hahahaha ngan adik ngan kakak aku.. atikah pun ade..

    da tgk…kesimpulannya…nak kene tgk lagi…hahah

    skyati on July 5, 2007 at 11:18 am said:

    spammmmmmmm sungggguhhhhhh.. :((
    tipah tertipoooooooooooooooo

    spam? ahah bukanler…aku da p tgk citer tu malam tadi ngan ZeMMs…memula tgk ader gak scene yg laju…tak dpt nak tangkap paham…and ader ler terlepas dlm 5 minit psl tak tahan nak kene gi bilik air…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p