• isnin yg letih & sengal

    semalam merupakan hari yang selalu aku terlentok. ntah apersal sepanjang hari jadi letih semacam dan asek tertido ajer. keje kat bengkel pn tak banyak, aderlar 2-3 kerat ajer…biasalar tu hari permulaan minggu ni memang tak banyak customer, tapi tak menentu gak…tu yang buat bertambah letih tu :|

    cuaca pn ader mendorong gak, dengan mendung dan hujannya dari pagi sampai petang, langsung tak panas, syok tuu :D tambah lagi ngan leher & bahu aku yang asek sengal2, takleh nak toleh kepala ke kanan, terasa cam urat2 kat leher aku kene tarik ler plak, gerenti pasal salah tido nyer hal ni…dah tu biler asek rasa camtu menuju jadi sakit kepala ler plak (slalu camtu…hmphh). Jadi apa lagi? telan uphamol sebijik pastu tido ler….tido lagi…

    update:

    malam tadi apgred wordpress ke versi 2.2. so far takder masalah kecuali tang bhg bawah tu…ntah aper sengal kuar nombor 0 lak kat bhg “else where” tu, so diremove buat sementara :)

5 Comments


  1. Wizurai says:

    aku tak upgrade lagi WP… 8-|

  2. azmie says:

    aku ni jenis takleh dok senyap kalu ader version baru mesti nak upgrade…hehe

  3. arynet says:

    dah upgrade dah.. haha.. lama x singgah sini.. so im back to blogger world..

  4. DarkAvenger says:

    kepala lentok sbb byk mkn tengkok ayam nie…
    :-?

  5. azmie says:

    arynet on June 1, 2007 at 3:16 am said:

    dah upgrade dah.. haha.. lama x singgah sini.. so im back to blogger world..

    ye lar lamer tak dengar kaba :D

    DarkAvenger on June 1, 2007 at 11:57 pm said:

    kepala lentok sbb byk mkn tengkok ayam nie…
    :-?

    makan tengkuk ayam bukan kepala teleng ker? huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p