• meetup anyone?

    Suddenly popped out of my mind, an idea of a small, unofficial meetup, just between us bloggers. Thought of having it in Sunway Pyramid (as it is the most nearest shopping complex from my workplace). But any other suggestions and ideas are also welcomed (please, not too far locations, but other locations rather than shopping complexes can also be considered). And now, the date and time for the meetup. From ladyazurt.com, manchurr suggested for this to take place on Saturday (dunno when, but this Saturday certainly unable to attend because I have to be at other place). But I think the most suitable day to do this is on weekends as most of the bloggers are working on weekdays. And the time? Well for me nighttime is more suitable coz by I’m totally free by then.

    What to do in the meetup? Well I thought maybe watching some movies or hang out at the restaurants or something. But the main purpose for me, is to meet face to face with you guys…so…got the guts guys? hehe b-)

    But this all will remain as my suggestion only, unless you guys totally agree on this one.

    ps: sux tmnut my torrent download got lagged again x(

26 Comments


  1. Zeo says:

    Jom! Ako mau follow. Lama tak jumpa ko. Rindu.

  2. sapa yang di jemput ni? kang ada yang termalu pulak nanti hehe :malu

  3. azmie says:

    Zeo on May 22, 2007 at 8:59 pm said:

    Jom! Ako mau follow. Lama tak jumpa ko. Rindu.

    aku pn rindu sama mu…huhu gei*

    shutterspeaks on May 22, 2007 at 10:27 pm said:

    sapa yang di jemput ni? kang ada yang termalu pulak nanti hehe :malu

    sesape yg baca entry ni dan setuju nak join meetup ni ler, siler beri cadangan tarikh & masa utk meetup ni :D

  4. SpidyKitty says:

    Huhu.. Maw dkt xpa la.. aku ble join korang.. aku la yg junior skali nnti.. keh3.. tp aku duk perlace.. jauh oo..

  5. Zeo says:

    Nanti kalau tarikh dan lokasi dah confirm, buzz ako kat Y!M. Ako kasi WP sticker time meet-up tu:)

  6. azurt says:

    Ehehe.. ape kate kita menonton POTC. Tapi kena konfemkan dulu berapa orang.. then kita pegi booking tiket.. nanti korg bayor ler… tapi tang ni risky sket.. (semalam aku dapat invitation dari kawan aku jugak nak pegi tgk POTC ramai2.. tapi, tak tau lagi nak decide ape)

    Or nak makan2 je? Mkn ramai2 (gather duit.. :P )

    psst.. tak perasan ko wat jugak, aku pun wat jugak benda alah ni kat posting aku.. hek hek..

  7. adib. says:

    SpidyKitty on May 22, 2007 at 10:56 pm said:

    Huhu.. Maw dkt xpa la.. aku ble join korang.. aku la yg junior skali nnti.. keh3.. tp aku duk perlace.. jauh oo..

    hahaha…sama laa…org kedah….tolong kim salam kt depa… :((

  8. azmie says:

    SpidyKitty on May 22, 2007 at 10:56 pm said:

    Huhu.. Maw dkt xpa la.. aku ble join korang.. aku la yg junior skali nnti.. keh3.. tp aku duk perlace.. jauh oo..

    ituler…kalu ko dpt turun lagi besh kan? huhu

    Zeo on May 22, 2007 at 11:20 pm said:

    Nanti kalau tarikh dan lokasi dah confirm, buzz ako kat Y!M. Ako kasi WP sticker time meet-up tu:)

    no prob…ngaaa sticker ajer? t-shirt takder ker? :P

    azurt on May 23, 2007 at 8:59 am said:

    Ehehe.. ape kate kita menonton POTC. Tapi kena konfemkan dulu berapa orang.. then kita pegi booking tiket.. nanti korg bayor ler… tapi tang ni risky sket.. (semalam aku dapat invitation dari kawan aku jugak nak pegi tgk POTC ramai2.. tapi, tak tau lagi nak decide ape)

    Or nak makan2 je? Mkn ramai2 (gather duit.. :P )

    psst.. tak perasan ko wat jugak, aku pun wat jugak benda alah ni kat posting aku.. hek hek..

    tgk wayang pn besh gak…ermm…kalu org lain da ajak tgk POTC nak wat camner kan? tgk citer lain ler plak…

    heheh entry ni pn dibuat hasil dari entry anda juge :D

    adib. on May 23, 2007 at 9:03 am said:

    SpidyKitty on May 22, 2007 at 10:56 pm said:

    Huhu.. Maw dkt xpa la.. aku ble join korang.. aku la yg junior skali nnti.. keh3.. tp aku duk perlace.. jauh oo..

    hahaha…sama laa…org kedah….tolong kim salam kt depa… :((

    orang kedah sorang orang perlis sorang…jauh2 tu…

  9. manchurr says:

    @Zeo: wahh! bg la tshit wordpress wey!! cool seh! :)>-

    @azmie: wey. ape kate tgk citer Waris Jari Hantu? hahahahah.. POTC member aku dah ajak dah..

  10. manchurr says:

    malam ke? pyramid ler.. hehe

  11. azurt says:

    manchurr: Banyak cantek nak tgk waris jari tuuttt lakk.. citer biasa2 dah ler….

    Btw.. hari sabtu ni aku tak ley nak join (boleh, tapi bukan petang). sebab aku ada event petang tu kat Jusco Taman Maluri (jemputlah datang.. eeheheh). Kalau malam sket, bole la, dlm kul 8

    Korg buat je (azmie tukang gather keh… heuaheuhah).. aku ikut jer…

  12. azmie says:

    aku pn tatau citer aper yg tgh show skrg ni…nnt malam aku check

    btw, sabtu ni pn aku takleh nk datang gak, sama ngan sabtu depan, tapi kalau malam tu (utk sabtu depan) bole ler kot pasal siang aku kene gi kenduri kawen member aku

    erm tak semestinyer tengok wayang, tp itu pilihan yg terbaik stakat nih…

    so, pyramid sesuai tak utk lokasi tu?

  13. Zeo says:

    Pyramid kalau x silap ako, wayang dia kena renovate. Not sure lah, try re-confirm.

    G ler One Utama wing baru :)

  14. azmie says:

    da lamer tak gi OU siot…leh gak tu…huhu

  15. ZeMMs says:

    Aku sokong jer kalau kat Sunway atau One Utama.. :)>-

  16. SpidyKitty says:

    Huhu.. korang dh wat ke gathering tuh??
    heh.. mggu dpn ne.. maybe aku visit c’zin aku kat sunway kot.. hehe.. ble join korang.. wakaka.. tp malu plak nk p.. keh3..

    p/s : mmg xnk pegi pown.. :d

  17. azmie says:

    ZeMMs on May 25, 2007 at 3:26 pm said:

    Aku sokong jer kalau kat Sunway atau One Utama.. :)>-

    yeah cayaler :D

    SpidyKitty on May 25, 2007 at 4:49 pm said:

    Huhu.. korang dh wat ke gathering tuh??
    heh.. mggu dpn ne.. maybe aku visit c’zin aku kat sunway kot.. hehe.. ble join korang.. wakaka.. tp malu plak nk p.. keh3..

    p/s : mmg xnk pegi pown.. :d

    aa molek lar tu…ala cousin ko dok kat sunway da kira dekat sgt ler tu…pe salahnyer turun skali?

  18. azmie says:

    so…the day is saturday…2nd of June 2007…and the place would be…OU?

  19. madnilk says:

    hurm, gathering? hu3 macam best bunyi dier…. conform ke nak buat nih?

  20. azmie says:

    kalu ikutkan mmg konpem…tp stakat ni 2-3 org ajer yg bg green light…hmmm

  21. azmie says:

    madnilk ader tanyer pasal aturcara…memula cadangnya nak tgk movie. so citer aper nk tgk ni? kasi cadangan ler sket

  22. manchurr says:

    aku xdpt dtg la kalo minggu ni.. bz bangat azmie.. wat keje utk abg aku..

  23. azmie says:

    manchurr on June 1, 2007 at 4:22 pm said:

    aku xdpt dtg la kalo minggu ni.. bz bangat azmie.. wat keje utk abg aku..

    rileks manchurr…akan ada entry baru yg berkaitan pasni…atas cadangan zeo…aku ingat nak publish besok…kali ni aku tetapkan tarikh dan masa…:d

  24. azmie says:

    so this week no meetup k? :)>-

  25. Neomick says:

    Nak ikut… Tapi aku tak kenai korang langsung. huhu (T_T) :((

  26. azmie says:

    Neomick on June 3, 2007 at 11:08 pm said:

    Nak ikut… Tapi aku tak kenai korang langsung. huhu (T_T) :((

    ala aku pn x kenal gak…btw ader entry baru pasal mende ni, check latest post :D

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer « Azmie.net

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p