• bleach saiko!

     

    Perghh….anime ni makin lama makin menarik giler…tak sabar nak tunggu episod akan datangnyer (episod 124)…dulu masa aku first buat entry pasal citer ni Ichigo telah tunjuk buat pertama kali kuasa Bankai dier. Latest lak kali ni dalam citer ni dier cuba belajar nak kawal kuasa hollow dier. Baru dia tahu yang zangetsu, nama zanpakutou (pedang) dier dan diri dia lagi satu (hollow) tu adalah sama. Tapi lama-kelamaan yang hollow tu makin lama makin power so zangetsu yang dalam bentuk orang tu dah takder.

    Tu satu hal, yang lain yang menarik cam kumpulan baru yang lebih kuat dari 13 skuad dah muncul iaitu Arrancar, bawah pimpinan Aizen Sousuke yang dulu nyer salah sorang kapten dalam 13 skuad tu yang telah berpaling tadah. Satu lagi kumpulan lain yang power gak juga muncul iaitu Vaizard. Yang depa (Vaizard) ni lar yang akan mengajar Ichigo cara nak kawal kuasa Hollow dier tu.

    P/S: Kepada yang tatau pasal citer ni aku rekemen ler korang download dan tengok…tak rugi. Kepada yang langsung tatau kebende aku citer ni, sila ler klik link yang telah aku berikan dalam entry tu…:D

18 Comments


  1. shadowX_19 says:

    hoho… best layan bleach skrg ni… aku pun dah tgk yg latestyer. tak sabar nak tgk episod team ichigo gi serang tempat aizen. maybe lambat lagi kot

  2. manchurr says:

    aku pun dgr ramai cakp best.. tp aku baru tgk sampai episod 90 hahaha xde mase tgk anime la. aku tgk tv series je. hmm, kena tgk ni, ade je dlm pc. aku download, tp xtgk2 huhuh.

  3. cake says:

    huhu dulu dah ikut pastu stop pasal nak spm :d
    skang ni nak dload kat mana yer? setengah fansub dah takde sbb anime ni dah di licensed

  4. azmie says:

    hahah ader jer…ko gi link nih:

    http://yhbt.mine.nu

    tapi ni torrent nyer ler…:)>-

  5. SpidyKitty says:

    hoho..aku pown layan cita ne..aku minat matsumoto..:d hehe..aizan gak!

  6. azmie says:

    matsumoto yg vice captain team captain hitsugaya toushirou kan? padan ler ko ske dier…huhuhu ;)

  7. SpidyKitty says:

    Ke3.. ko paham la kn.. wakak.. aku minat aizen sousuke.. perghh.. waktu dia lawan ichigo tuh.. xguna shikai pown.. ble menang ngan ichigo yg pkai bankai.. ke3..

  8. pijexs says:

    alu kawan.ko baca komik ker or??
    nie klu ko nak baca anmime bleach nie..
    baca kat http://www.mangarun.com
    aku dah baca sampai episod 132..

  9. pijexs says:

    kat ner kiter ler donlod anime bleach dr episod muler2

  10. azmie says:

    SpidyKitty on May 2, 2007 at 12:48 pm said:

    Ke3.. ko paham la kn.. wakak.. aku minat aizen sousuke.. perghh.. waktu dia lawan ichigo tuh.. xguna shikai pown.. ble menang ngan ichigo yg pkai bankai.. ke3..

    ngaa itu ler…power giler aizen tu…kalau ketua komander dier lawan camner ler plak ek…

    pijexs on May 2, 2007 at 1:34 pm said:

    alu kawan.ko baca komik ker or??
    nie klu ko nak baca anmime bleach nie..
    baca kat http://www.mangarun.com
    aku dah baca sampai episod 132..

    manga tak layan ler…kalau layan nt spoil nak tgk yg tv series nyer…huhu

    pijexs on May 2, 2007 at 1:41 pm said:

    kat ner kiter ler donlod anime bleach dr episod muler2

    dari mula2 tu tatauler, tapi kalau ko pakai kazaa@ares try cari aku rasa ader kot…torrent pn ader tp tak dpt ler dari ep mula2 nyer…

  11. adib. says:

    kat tv3 pon ada tapi aku rasa laa kan…EP yg lama pny..

  12. azmie says:

    mmg ader…tp tunjuk lewat malam…

  13. madnilk says:

    nak layan tak ader masa

  14. catz says:

    pergh..aku layan gile anime ni dulu..but skang ni susah plak nak cari tempat download..mmg tak puas hati sungguh..:-w

  15. azmie says:

    tak susah ler…torrent nyer download belambak2 ader…nak direct download pon boley ;)

  16. Nizar says:

    A’kum, nak tumpang tanya ade tak kat mana2 kat KL ni yg jual CD Bleach dari episod 1 – yg terbaru. TV3 dah tak tayang dah episod 54 ke atas. Diorang ulang balik dari episod 1, ni yg tak best.

  17. animefan says:

    betul tu… cite ni mmg best… klu korang nak tgk semua episode dia, korang pi kat link ni… semau episode dia ada… free jek..

    http://www.animefever.org/ref/ref.php?uid=40480&red=http://www.animefever.org

  18. azmie says:

    Nizar on October 3, 2007 at 10:54 am said:

    A’kum, nak tumpang tanya ade tak kat mana2 kat KL ni yg jual CD Bleach dari episod 1 – yg terbaru. TV3 dah tak tayang dah episod 54 ke atas. Diorang ulang balik dari episod 1, ni yg tak best.

    ler…belambak2 ader jual ler…tak susah nak cari pn…gi jer ker imbi/low yatt :D

    animefan on October 5, 2007 at 12:59 am said:

    betul tu… cite ni mmg best… klu korang nak tgk semua episode dia, korang pi kat link ni… semau episode dia ada… free jek..

    http://www.animefever.org/ref/ref.php?uid=40480&red=http://www.animefever.org

    owh ni jenis online streaming ker? baik lg download…lg puas :D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p