• aku jadi pakcik!

    Aku dapat berita pagi tadi dalam kol 6 lebih yang kakak ipar aku selamat melahirkan cahaya mata pertama, seorang anak perempuan, di wad bersalin PPUM…Alhamdulillah syukur :D :D. Semalam lagi abang aku dah rasa semacam dah tengok bini dia, rasa tak sedap hati, so masuk dalam wad malam tadi (itu pun dapat tau malam tadi gak).

    Hah aku dah jadi pakcik, bapak sedara, uncle…:x :x tapi dalam masa yang sama menjadikan aku semakin tua…warghh :(

    Aper2hal pun, Congratz to my bro…tak sempat nak gi jenguk pasal masa bagitau tu dah sampai tempat keje dah pun, kalau tader aral mungkin pegi dalam petang ni, itupun kalau dia tak checkout lagi ler…erm rasanyer depa dah bagi nama dah rasanyer, tapi tak ingat ler plak aku :D

    Update:

    Aku up pics dari lawatan ke hospital petang tadi :D

     
     
     

26 Comments


  1. ZeMMs says:

    Warghh.. dah jadi pakcik.. bila nak jadi bapak plak :)>-:joget

  2. azmie says:

    itulah persoalan yang sering berlegar-legar didalam minda aku ini…8-|

  3. shadowX_19 says:

    congrate2…. dah jadi pakcik upeyer die ni… pasni jadi la ayah lak.. ahhahah :d

  4. madnilk says:

    bila hang nak jadi atuk plak? ho3

  5. cake says:

    ahaks dua dah tanya tuuu.. kamon la kamon :d

  6. SpidyKitty says:

    Alahai.. Xmanis la.. =) xpa2.. nnti kita tggu la pak cik azmie ne.. jadik bapak plak.. mari kita ramai2 pegi kenduri dia kay..

  7. azmie says:

    shadowX_19 on April 18, 2007 at 1:16 pm said:

    congrate2…. dah jadi pakcik upeyer die ni… pasni jadi la ayah lak.. ahhahah :d

    pasni tu tatau biler lagi…huhu

    madnilk on April 18, 2007 at 9:48 pm said:

    bila hang nak jadi atuk plak? ho3

    aiya…tu da jauh sangat tu…citer yg skrg ni ler dulu

    cake on April 18, 2007 at 9:48 pm said:

    ahaks dua dah tanya tuuu.. kamon la kamon :d

    spt yg aku cakap…takder calon lagi ler…naper ler korang tak caya kat aku ni…

  8. azmie says:

    SpidyKitty on April 18, 2007 at 9:55 pm said:

    Alahai.. Xmanis la.. =) xpa2.. nnti kita tggu la pak cik azmie ne.. jadik bapak plak.. mari kita ramai2 pegi kenduri dia kay..

    jangan ler camtu…tua sgt aku dibuatnyer…

  9. Kyoshiro says:

    huhu. xnak panggil bro mie lagi dah… nak panggil uncle mie :)>-

  10. Wizurai says:

    jgn tunggu lama² beb…

  11. azmie says:

    Kyoshiro on April 18, 2007 at 11:06 pm said:

    huhu. xnak panggil bro mie lagi dah… nak panggil uncle mie :)>-

    ye lar nak :)

    Wizurai on April 19, 2007 at 12:52 am said:

    jgn tunggu lama² beb…

    aku pn tanak…:(

  12. Fahmishah says:

    dah jangey lupo kecek copat2 bila dah dapek yg berkenan.

  13. faizal says:

    hehehhe..dah ade name ke tuk panggilan nanti??uncle sam ke??uncle azmie ke???hehehhe..

  14. adib. says:

    huhuh..xnk open poll ke..
    nk letak name ape….

    meh aku nk kasi cadangan

    NUR IFFAH
    SITI HAJAR
    SYAHIRAH
    SUHAIL
    NUR FAIZAH

    tu je..camne

  15. WaWa says:

    hehe. kau bila nak kawin pula? haha.

  16. azmie says:

    Fahmishah on April 19, 2007 at 6:04 pm said:

    dah jangey lupo kecek copat2 bila dah dapek yg berkenan.

    iyolah

    faizal on April 21, 2007 at 1:25 pm said:

    hehehhe..dah ade name ke tuk panggilan nanti??uncle sam ke??uncle azmie ke???hehehhe..

    aku anak bongsu, so panggil paksu ler

    adib. on April 22, 2007 at 10:16 pm said:

    huhuh..xnk open poll ke..
    nk letak name ape….

    meh aku nk kasi cadangan

    NUR IFFAH
    SITI HAJAR
    SYAHIRAH
    SUHAIL
    NUR FAIZAH

    tu je..camne

    erk kalau anak aku leh ler aku kasi nama…ni anak abang aku, terpulang kat dierler nak bagi nama aper…huhu

    WaWa on April 23, 2007 at 3:11 am said:

    hehe. kau bila nak kawin pula? haha.

    takder calon lagi ler WaWa :P

  17. mohdismail says:

    he he… :)
    sampai masa dah tuk jadi bapak…
    sila cari isteri ya?
    :)

  18. Pixie says:

    Tahniah lah yer pak cik azmie…udah meningkat umur dah…ngeh…ngeh…….:)>-

  19. mr.eims says:

    ala..rlex2… ako kt umah pong org panggil ayah su.. :-\”

  20. azmie says:

    mohdismail on April 23, 2007 at 6:17 pm said:

    he he… :)
    sampai masa dah tuk jadi bapak…
    sila cari isteri ya?
    :)

    ya sila-sila :D

    Pixie on April 24, 2007 at 12:00 pm said:

    Tahniah lah yer pak cik azmie…udah meningkat umur dah…ngeh…ngeh…….:)>-

    itu mmg semestinyer…takkan makin muda kot :P

    mr.eims on April 24, 2007 at 12:33 pm said:

    ala..rlex2… ako kt umah pong org panggil ayah su.. :-\”

    ayah su? hahah lebih kurang sama ngan aku, pak su :D

  21. azurt says:

    kongratulasi… wlaupn terlewat.. :P

  22. Kyon says:

    wakakakak……
    jaga la anak tu elok2…
    jgn dere lak dia…..*kecian*
    kecik lagi tu….lum cukup umur lagi ape..??
    bila lahir *cahaya* tu..???

  23. azmie says:

    azurt on April 25, 2007 at 12:49 am said:

    kongratulasi… wlaupn terlewat.. :P

    hakhak aku pn terlewat nk reply….buleh ka? huhu :p

    Kyon on April 28, 2007 at 2:22 pm said:

    wakakakak……
    jaga la anak tu elok2…
    jgn dere lak dia…..*kecian*
    kecik lagi tu….lum cukup umur lagi ape..??
    bila lahir *cahaya* tu..???

    ko cakap cam anak aku lak, anak abang aku lar… alhamdulillah sihat walafiat takder tak cukup umurnyer…kecik tu mmg ler, takkan nak besar kot…kalau ko baca entry aku ader bgtau biler lahir anak sedara aku tu…:D

  24. salimonz says:

    Tahniah pakcik azmie :)

  25. Artgeex says:

    tahniah azmie. bila kawen ni? tak jemput pon [-(

    (sengaja buat tak tahu tu anak sedara ko ekekeke)

  26. azmie says:

    ahah dah lamer dah…:joget

    (saja layan gak balas komen ko..huhu)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p