• nothin!

    ARGHH! tgh boring banget nih! tatau nak watpe. Baru lepas melantak sambil tgk American Idol…minggu ni tema adalah latin. Aku ni bukan selalu nengok nyer pn…pasal da takder mende lain nak tgk layan ajerlar…artis undangan yg dijemput utk memberi tips kpd peserta lak adalah Jennifer Lopez. Persembahan peserta sumer hebat2 belaka kecuali pompuan yang sorang tu saper namer ntah…mmg setuju ngan judges mengatakan yang persembahan cam style karaoke ajer…mmg flat dan tak menarik. Enough about American Idol!

    Ingat nak tgk citer2 yg dah aku download…ala ader aku citer dlm entry seblom ni. Tapi aku ni jenis tak ske tgk time malam, mesti nak tgk time siang gak…pasal gerenti berhabuk mata nanti (nak tido ler aper lagi). Tapi kalau tgk wayang time camni lain lak citernyer…bole lak aku nengoknyer…huhu

    Citer kat tv lak sumer nyer boring2 belaka…ch70 citer heroes…dah tgk…boring…cumer nak tunggu CSI @ ch17…lamer lagi dalam sejam…takut tersangkut tengah jalan (terlentok) lak nnt dok tunggu punye tunggu.

    Dan kesudahannya….aku pn merapu ler dlm entry kali ni…:P

5 Comments


  1. Fahmishah says:

    uwaa.macam besh ..dapat ilham nak merapu juge:)>-

  2. n3dmax says:

    huhuhuh, smela kte bro…boring gilew….tgk MU vs. As Roma x????:d

  3. azmie says:

    Fahmishah on April 11, 2007 at 11:35 pm said:

    uwaa.macam besh ..dapat ilham nak merapu juge:)>-

    ahah aku sumber inspirasi ker? ;)

    n3dmax on April 12, 2007 at 12:09 am said:

    huhuhuh, smela kte bro…boring gilew….tgk MU vs. As Roma x????:d

    tak tgk…coz aku pn bukannyer minat :P

  4. madnilk says:

    hehehe dah tu aper yang ko minat?

  5. azmie says:

    aku minat tenung skrin monitor lamer2…hahah

Trackbacks/Pingbacks

  1. Thanks+Pindah+Semput « E p i n ‘ s N e t w o r k

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p