• arzam & baya’s wedding

    Entri pertama untuk bulan April ni, dimulakan dengan my long lost best friend, getting married, semalam 1st April (bukan hoax april fool ek) kat kampung dier di Parit Serong, Tanjung Karang. Actually kitaorang telah terputus hubungan sejak dia pindah ke sekolah lain lepas abes PMR tahun 96 dulu…kira 10 tahun gakler lamanyer…(terasa tua dah nih). At last dapat gak bertemu salah sorang lagi ex-schoolmate aku ni (memang berharap sangat dapat berjumpa ngan geng seasrama/sekelas aku time skola dulu, tapi hampa gak coz sekoq pn tak jumpa masa kat kenduri kawen aritu except lagi satu member aku Dayat :( ). Dah berumahtangga dah member aku sorang ni. Satu lagi yang beshnyer kitorang ni berkongsi tarikh lahir yang sama (yerp aku masih ingat lagi…tatauler dier ingat ker idak). Kira aderlar celebrate masa skola especially masa dok kat asrama dulu.

     

    Lama sangat tak jumpa, sekali tengok rupa lain daa…agak “semangat” sket, huhu. But trademark dier still sama, tang “senyum” dier tu…hahah

     

    So tahniah ler buat pasangan Arzam & Baya (tak silap nama lucky girl tu Norbaya kot, orang Langkawi tu :D ). Moga bahagia sehingga ke akhir hayat. Kata si Arzam dier ader sewa apartment kat Sri Kembangan kat Equine Park nun…keje lak kat Cyberjaya. lol dekat ler sangat ngan rumah aku kat Sri Serdang ni…hopefully leh jumpa lebih kerap lagi after this :D

16 Comments


  1. azurt says:

    wahhh.. mmg semangat tul…. wife dia pun same… uhuuhhuh…

  2. azmie says:

    aku pn semangat gak per…;))

  3. madnilk says:

    amboi2 azurt mengata orang no 1

  4. n3dmax says:

    selamat pngantin baru buat kwn hang tuh…:d

  5. azmie says:

    madnilk on April 3, 2007 at 7:34 pm said:

    amboi2 azurt mengata orang no 1

    huhu ;))

    n3dmax on April 3, 2007 at 10:54 pm said:

    selamat pngantin baru buat kwn hang tuh…:d

    nnt aku tolong sampaikan kt depa :)

  6. faizal says:

    selamat pengantin baru!!!

  7. ZeMMs says:

    Hang bila pulak wei azmie.. cpat2 la sket.. :)>-

  8. madnilk says:

    :d :d :malu :(( :x

    ala ZeMMs KO cakap orang jerk, hang tu bila plak?

  9. azmie says:

    ZeMMs on April 5, 2007 at 10:03 am said:

    Hang bila pulak wei azmie.. cpat2 la sket.. :)>-

    takder calon :|

    madnilk on April 5, 2007 at 1:45 pm said:

    :d :d :malu :(( :x

    ala ZeMMs KO cakap orang jerk, hang tu bila plak?

    yg ko lak cakap orang ko nyer biler lak? :joget

  10. shadowX_19 says:

    haha… kawan baik dah kawin. ko bile lagi bro.. kang dah kompem jgn lupe ajak kwan2 kat sini. ahaks

  11. azmie says:

    kalu mmg da konpem mmg aku wat announcement nyer jgn risau…tp lamer lagi nampak gayanyer…:(

  12. shadowX_19 says:

    uik.. takpe2.. aku paham ape yg ko maksudkan bro…

  13. hi azmie..
    thx for that..
    i’m his wife..hope i could surprise azam utk arrange u jumpe dia..i mean on ur birthday.. =)
    rumah pun tak jauh kan? maybe ley celebrate kat rumah kitorang ke..bawaklah kengkawan lama korang ok..
    email me if anything or add me to ur friendster..azam takde friendster.. =)

  14. azmie says:

    thanx baya…glad u visited my site…and I would be honoured to accept ur invitation…itu ler, nnt sy ajak kawan2 lamer yg lain :D

  15. .:ArZaM:. says:

    :d HeHeHeHe :d

    ellow there….

    thx a lotz dude.nvr had chance 2 say thx 2u (& frenz) 4 attending my ‘historic’ day.hope 2 c u cos there’s a lot to talk.

    i’ll c ya….soon

  16. azmie says:

    hey zam! at last jenguk gak blog aku ni ek? must’ve been bz banget nih :D ….ur welcome, geng lama giler tak jumper…takleh lepaskan peluang :) kalu nak jumper tu just call or left ur msg here…k? :)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p