• headache update…

     

    Today was actually pretty hot near the end of the day, there were no clouds at sight, and plus I have a terrible headache, and my head is spinning! what more could happen? Hope this will not continue by the time I wake up tomorrow. I hate it when that happens! It’ll ruin the mood for the entire day!

    Earlier today decided to watch movies that I’ve completely download these past 3-4 weeks. The quality was superb, both audio & video, DVD-Ripped by…no need to mention the user’s name. Thanks a lot to him :D And I’ve been downloading via torrent from this site (link removed, wanna know? just contact me :D ). Credits also given to them for providing the torrent download :D

    The list of the movies:

    Click
    Sinking of Japan
    Eragon
    Night at the museum
    300
    Pirates of The Carribean 2
    Norbit
    Epic Movie
    Blood Diamond

    Most of them were of good quality. Really love it coz all of the listed were the ones that I missed to watch when it was shown in cinemas. :) Owh and I have finished watching Click, Epic Movie and Sinking of Japan…awesome!!! :D

    Another thing, before this I had a problem when updating or creating a new post. Each time I want to do so, after clicking the button save, it directed to a 404 page. And up until now I haven’t figure out the source of this problem. But it seem to be ok now considering the proof that I was able to post this entry :D

12 Comments


  1. cake says:

    panas2 tuh nak hujan laa.. huhu. sabar sabar. :d

  2. azmie says:

    yerp cuaca pn tak menentu skrg ni…depa kata masuk bulan mac start panas manjang…tapi ader gak hujan lebat…kerap gak tu…tu yg putrajaya tanah runtuh tu…psl hujan lebat ler tu…

  3. kyoshiro says:

    kat ganu ni baru je tuka panas ke hujan.. :joget

    anyway, ko tgh syok donlod movies, aku plak tgh syok donlod apps ngan games :D
    kat restricted zone tu skali skale .. kuakaka <:-p

  4. azmie says:

    kyoshiro on March 25, 2007 at 9:42 pm said:

    kat ganu ni baru je tuka panas ke hujan.. :joget

    anyway, ko tgh syok donlod movies, aku plak tgh syok donlod apps ngan games :D
    kat restricted zone tu skali skale .. kuakaka <: -p

    ahaha…sama ler… ;)

  5. Zeo says:

    Download movie lanun ni senyap-senyap dah ler. Karang jadi papehal ko kena kapok.

    Anyway, sokonglah movie original :P

  6. ZeMMs says:

    Apesal aku takleh nak donlod torrent ar? kadang2 tu slow giler.. kadang2 tu langsung takleh nak donlod walaupun seeders banyak.. ke kene setting ape2? ada org kata kat aku kene settings throttle.. amende tu?

  7. azmie says:

    Zeo on March 26, 2007 at 12:37 am said:

    Download movie lanun ni senyap-senyap dah ler. Karang jadi papehal ko kena kapok.

    Anyway, sokonglah movie original :P

    a’a bahaya gaktu ek, nnt aku ubah sket entry ni…takut gak huhu :-ss

    ZeMMs on March 26, 2007 at 1:29 am said:

    Apesal aku takleh nak donlod torrent ar? kadang2 tu slow giler.. kadang2 tu langsung takleh nak donlod walaupun seeders banyak.. ke kene setting ape2? ada org kata kat aku kene settings throttle.. amende tu?

    ko pakai client aper? aku skrg ni guner utorrent…paling baik yg aku guner stakat ni

  8. madnilk says:

    hehehehe… sabar jer ler, jgn risau…. nanti elok ler

    sy nih pun demam jugak, pening tuh semestinya…..

  9. n3dmax says:

    huhuhu, ko pns cm2 leh thn lgi…mcm aku pns kt dlm umah…huh mmg x dpt ngelak, aekon plak abis gas…:(

  10. Nas says:

    brader, camne aku nak contact kau? kat sini bleh? hahaha.. aku nak torrent tu. boring la takde cerita best nak tengok kat pc aku ni. ;)

  11. azmie says:

    madnilk on March 27, 2007 at 10:42 pm said:

    hehehehe… sabar jer ler, jgn risau…. nanti elok ler

    sy nih pun demam jugak, pening tuh semestinya…..

    :d

    n3dmax on March 28, 2007 at 9:03 pm said:

    huhuhu, ko pns cm2 leh thn lgi…mcm aku pns kt dlm umah…huh mmg x dpt ngelak, aekon plak abis gas…:(

    hah ader gak air cond…ko patut mai tempat aku ni…cam dlm oven rasanyer tau

    Nas on March 31, 2007 at 6:33 pm said:

    brader, camne aku nak contact kau? kat sini bleh? hahaha.. aku nak torrent tu. boring la takde cerita best nak tengok kat pc aku ni. ;)

    leh ajer, kasi email ko nnt aku postkan…tp ko kene register kat tempat tu dulu baru leh donload

  12. shadowX_19 says:

    tul2.. cuaca tak menentu skrg ni..kejap ujan kejap panas… byk tul ko download.. aku ni malas skit nak download2

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p