• myspace gone haywire

    These past 2-3 weeks I received a lot of messages from myspace. Thought was getting famous or something. But then again when I looked into the mailbox, it was full of craps!, all the same, worthless bunch of messages like this:

    “All the girls out there are totally lying when they tell you that size does not matter. Want proof?…”

    (The rest of it were deleted…I bet those who have accounts also have a bunch of them too…)

     

    And this gets even more worse when even some of them managed to get through even into bulletins…damn!

    P/S: Thank goodness I set the comment to only be approved by me first.

14 Comments


  1. kyoshiro says:

    huhu, aku pon dipenuhi message.. nak tau kenapa? seb aku letak gamba awek cun, pastu aku state bahawa aku ni ‘female’.. ade la dlm 30 message aku terima dan beberapa jugak la mamat yg perasan macho add aku.. sakit perut tau.. hak4 =))>:)

  2. pluginbaby says:

    myspace :o:o geli aku.. penuh dgn gay :-&:-&

  3. azmie says:

    kyoshiro on March 19, 2007 at 8:26 pm said:

    huhu, aku pon dipenuhi message.. nak tau kenapa? seb aku letak gamba awek cun, pastu aku state bahawa aku ni ‘female’.. ade la dlm 30 message aku terima dan beberapa jugak la mamat yg perasan macho add aku.. sakit perut tau.. hak4 =))>:)

    hohoh apekah??? gambar yg gravatar tu ker?

    pluginbaby on March 20, 2007 at 7:42 am said:

    myspace :o:o geli aku.. penuh dgn gay :-&:-&

    erk myspace ko penuh gay ppl ker? ko set ler saper nak add tu kene authorised dulu…

  4. azurt says:

    ahahha.. aku tak pecaya myspace nih… crap je smua.. ada hari tu, sorg mamat terkena dgn org cam kyo nih.. siap minat & bg msg pulak tu kat ‘minah’ tu.. rupanya, minah tu org filipine. org yg register acct dlm myspace tu org malaysia & tak kenal pun sape.. =)) ahahha… klakar2

  5. azmie says:

    aku join myspace ni rasanyer lepas friendster dulu kot, maser tu tahun 2003 rasanyer…kira latest trend ler maser tu…last2 tak berapdet sangat…hohoh

  6. aman says:

    aku nyer myspace tak brape aktif… :d

  7. flisterz says:

    aah aku pn bengang ngn bnda2 tuh. d same msg.
    makin truk la phising kt myspace.
    even phising site tu gune url yg sangt same..firefox x detect. huhu

  8. azmie says:

    aman on March 21, 2007 at 10:33 pm said:

    aku nyer myspace tak brape aktif… :d

    sama ler kita…hoho

    flisterz on March 22, 2007 at 1:07 pm said:

    aah aku pn bengang ngn bnda2 tuh. d same msg.
    makin truk la phising kt myspace.
    even phising site tu gune url yg sangt same..firefox x detect. huhu

    owh itu kira phishing la ek…

  9. shadowX_19 says:

    ya.. myspace now have full of crap.. aku pun byk dpt comment spam. siot je. byk lak tu. last2 aku tension delete sape yg bagi spam tu. senang. dari friends aku dari 1800 tinggal 65 je skrg ni…

    pe da ko kyo. kenekan org je manjang… aku main myspace ni carik kawan n belajar. dari myspace a aku kenal gie n khai. :)>-

  10. adam says:

    pesanan dari aku.

    1. reset template.
    2. tukar password account.
    3. enable “appprove comment”

    hal ini kerana spammer ni guna account korang/membr korang utk post comment/bulletins yng dianggap penting ni. skang myspace dh tak aman dengan adanya bend ni.. uhu..

    alternatifnya, cubalah yang buatan malaysia.

    http://www.mydspace.org

    ehhe.. :)

  11. Nas says:

    :)myspace tersangatlah bosan. dengan adanya masalah phishing yang sekarang ni tengah melanda. lagipun, myspace tak bermakna sikit pun. aku ada 180 friends. sorang pun tak reti nak hantar testimonial. even nak reply testimonial aku pun susah. ramai pervert plak tu.. teehehe~:)>-

  12. azmie says:

    ntahler aku da takder mood utk mende2 camtu…better aku concentrate kat blogging ajer da cukup :)>-

  13. azmie says:

    haihh akaun frenster aku ni pn sengal gak…tak abes2 ngan forwarded msg…frenster nak cancel account ler, orang kene tumor ler nak donation ler aper ler…boring! ngarut sumer tu!

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p