• 6 yang pelik!

    kene tag ngan kyo…layan ajer lar…

    1. Mengumpul habuk lingkaran nyamuk.

    Percaya atau tidak aku ni jenis ske pasang lingkaran nyamuk kat tempat keje aku ni, pasal selalu sangat kaki kene gigit ngan nyamuk. Itu normal lagi, tapi satu hal nie, aku juga ske kumpul habuk setiap kali lepas lingkaran nyamuk tu habis terbakar, aku simpan ke dalam satu bekas ni sampai ler penuh…baru2 ni jer aku buang habuk tu pasal anak2 kucing aku kasar sangat bermain sesama adik-beradik sendiri sampai abes tumpahkan habuk dalam bekas tu…huhu weird huh?

    2. Kurang berkomunikasi???

    Well tak ler gak, kalau dalam dunia online ni aku tarak hal ok ajer, tapi didunia sebenar, besenyer kalu orang lain tak start berkomunikasi ngan aku dulu, mampus aku tanak layan…sampaikan ader yang kata tanak tegur aku pasal aku ni muka bengis…so takut ler nak tegur dulu…ya ker? wahaha tapi percaya lar biler dah kenal aku korang akan tau betapa mesranya aku ni…muehehe :))

    3. Makan Uphamol cam gula-gula

    Itu yang abang aku slalu cakap kat aku, “ko ni makan uphamol cam gula2…tu pasal asek cepat jerk abes stok uphamol kat umah ni”. Well aku ni jenis selalu gak kene sakit lebih2 lagi kat bahagian kepala ni…dan ada masa pening kepala…nak kata migrain tu tader ler kot, pasal aku rasa tu mesti lagi sakit nyer…biler telan sebijik, tido skejap, bangun pastu terus ok…sakit dan pening kepala adalah 2 perkara yang berlainan yer…:P

    4. Still single

    Yeah dah makin tua, namun masih kesunyian…warghhh weird enough! :(

    5. Pulas ekor kucing

    Rutin seharian, pulas ekor kucing, pulas yer bukan tarik. ala cam biasa kita manusia ni buat, pulas kepala bagi bunyi, aku lak pulas ekor kucing sampai keluar bunyi…yang pelik ada kucing aku ske giler biler buat camtu…abang aku lagi pelik, selalu pulas kepala kucing…huhu :joget

    6. Suka berangan

    Mungkin akibat pengaruh anime ataupun komik yang sememangnya aku ske sangat! jadi aku kuat berangan, diantaranya berangan nak terbang…i wish i could fly! pelik ker idok? huhu 8->

    Itu sahaja sekian terima kasihan…huhu

    Mangsa seterusnya:

    1. Ladyazurt
    2. Lover

5 Comments


  1. lover says:

    wah.. kena tag le pulak..
    terharunya:((
    blog budak2 mesia yg aku baca hampir sumenye dah kena tag.. mrase aku plak.. hihi:d
    malam ni pikir ape yg weird tentang diriku:joget

  2. shadowX_19 says:

    uih.. kecian ekor kucing tu ko pulas2… kalo aku jadi kucing tu aku cakar muke ko.. muahaha :))

    bile nak carik pasangan bro..? kang kalo dah compem jgn lupe ajak aku.. :d

  3. manchurr says:

    huhuhu Mengumpul habuk lingkaran nyamuk? ini memang pelik gler.. :P

  4. hadi says:

    suke berangan..

    you’re not the only one. :d

  5. azmie says:

    lover on March 14, 2007 at 6:43 pm said:

    wah.. kena tag le pulak..
    terharunya:((
    blog budak2 mesia yg aku baca hampir sumenye dah kena tag.. mrase aku plak.. hihi:d
    malam ni pikir ape yg weird tentang diriku:joget

    biler nak buatnyer tu lover? :-w

    shadowX_19 on March 14, 2007 at 11:25 pm said:

    uih.. kecian ekor kucing tu ko pulas2… kalo aku jadi kucing tu aku cakar muke ko.. muahaha :))

    bile nak carik pasangan bro..? kang kalo dah compem jgn lupe ajak aku.. :d

    kucing aku sumer nyer sporting ler…siap gigit tangan aku tak lepas tu…hohoh

    pasangan? arghh! sensitive word! warghh!

    manchurr on March 15, 2007 at 3:13 pm said:

    huhuhu Mengumpul habuk lingkaran nyamuk? ini memang pelik gler.. :P

    tu ler ingat nak masuk ripley’s…kunun..huhu

    hadi on March 15, 2007 at 9:23 pm said:

    suke berangan..

    you’re not the only one. :d

    berangan terbang gak ker? huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p