• did u know?

    Just something that I picked up from friendster, forwarded by a friend…

    Can You Read the truth lies behind this misplaced words?

    I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno’t mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs forwrad it.

    Interesting…:-?

7 Comments


  1. azurt says:

    kalau aku tulis cam ni, ko paham tak?

    “ajsdiuasj adiuashdas ausaufa asduaudrwr”

    bole tak ko translate? kalau bole kan, konfem terrer arrr!! eheheh :))

  2. azmie says:

    huk oloh ader maksud ker tu…ker just taram tekan kibod ni…huhuhu

  3. shadowX_19 says:

    ahhahah… pelik2 je bahase… ingat lagi aku zaman skolah dulu yg bahase t,f ngan ape tah.. lupe dah.. yg tafa, tifi tufu, fafa,fifi,fufu n byk lagi a. pelik2 je bahase

  4. Kyoshiro says:

    haha, nie dah bleh create grammer baru ni :joget

  5. azmie says:

    shadowX_19 on March 13, 2007 at 9:47 pm said:

    ahhahah… pelik2 je bahase… ingat lagi aku zaman skolah dulu yg bahase t,f ngan ape tah.. lupe dah.. yg tafa, tifi tufu, fafa,fifi,fufu n byk lagi a. pelik2 je bahase

    haha ingat lg mende tu time kolej dulu, memula tak paham gakler…pastu dah paham sket tp tak praktikkan pn…

    Kyoshiro on March 13, 2007 at 10:37 pm said:

    haha, nie dah bleh create grammer baru ni :joget

    diharap jangan amalkan kang penin kepala anda nnt…huhu

  6. manchurr says:

    senang yek baca benda tu walaupun lintang pukang.. tuh la.. otak kite ni power sgt hehe :P

  7. azmie says:

    heheh otak kita interpret cam bese jer…tapi ader satu perkataan dlm tu tak betul eja…baru pasan…huhu ;)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p